плодовитост при мъжете

Плодовитост при мъжете – как да я повишим?

0
(0)

Мъжете, които желаят да повишат своята плодовитост и да подобрят качеството на семенната течност, е необходимо да приемат повече антиоксиданти. Това се отнася с особена сила за мъжете в по-напреднала възраст или тези, които имат проблеми с плодовитостта и сексуалната функция.
Две скорошни проучвания доказват, че повишеният прием на антиоксиданти се свързва с подобрено качество на семенната течност.

Плодовитост при мъжете над 35-годишна възраст

Днес все повече мъже над 35-годишна възраст се опитват да създадат поколение, а колкото повече напредва възрастта, толкова повече намалява качеството на семенната течност и подвижността на сперматозоидите.
Освен това при мъжете над 35 години се наблюдава ДНК-фрагментация на сперматозоиди и хромозомни преструктурирания. Високият процент на спермална ДНК-фрагментация се асоциира с по-трудно постигане на бременност и повишена честота на спонтанни аборти. В допълнение към това, проучвания показват, че от възрастта на бащата по време на зачеването зависи предаването на генни мутации.
Учени установили, че някои изменения в хранителния режим и добавяне на повече антиоксиданти е един от начините за предпазване от подобни увреждания.

Антиоксиданти и значението им за плодовитостта при мъжете

Испански изследователи установили, че антиоксидантите оказват благоприятно влияние при мъже с проблеми с плодовитостта. Те определят като най-подходящи за мъжката полова система антиоксиданти като витамин C, коензим Q10, витамин E, витамин B9 и B12, цинк и селен. Учените потвърждават, че тези вещества подобряват параметрите на семенната течност при 20 мъже, диагностицирани с астенозооспермия (сперматозоиди с ниска подвижност и анормална морфология). Освен това антиоксидантите притежават способността да ограничат ДНК-фрагментацията на сперматозоидите и количеството на сперматозоиди с високи нива на ДНК деградация.

Banner

Подобрена плодовитост при мъжете с комплексното въздействие на четири полезни вещества

Сред най-изследваните и доказани вещества за подобряване на мъжката плодовитост са аминокиселината L-аргинин, билката жен-шен, екстракт от палмовото растение йохимбе и лечебната билка Бабини зъби с латинското наименование Tribulus terrestris.

Всяка от тях въздейства в различен аспект на мъжката полова система, но най-хубавото е, че имат доказан синергичен ефект. L–аргинин съдейства за разширяване на кръвоносните съдове и освен това повишава антиоксидантната защита, жен-шен повишава физическата издръжливост и съдейства за преодоляване на преждевременната еякулация, йохимбе повишава либидото, а билката Бабини зъби има изявено андрогенно действие.

Всички изброени вещества се съдържат в природния продукт Камагра. Цялостният ефект  се изразява в подобрена сексуална функция и повишено либидо, по-лесно постигане и задържане на ерекцията и повишена физическа и психическа мощ.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.