С Камагра наваксвам
С Камагра наваксвам
С Камагра наваксвам
С Камагра наваксвам

С Камагра наваксвам след “сексуалните пости”

Георги Пенков, 62-годишен, от Плевен

Половината от годината съм ерген и на сексуални пости”, както се шеrуват приятелите. През това време жена ми е отглеждаща внуците баба. Няколко месеца при сина в Австралия, няколко – при дъщерята в Щатите. Луда работа, но така се стече животът.

От моя гледна точка и двамата нямаха шанс – да се задомят у дома, сред свои, да разчитат на роднини и приятели. Но според тях нещата явно стоят по друг начин – птичката на късмета им е кацнала на рамото по тези далечни земи.

Жена ми сега отглежда вторите, малките внуци. То и първите са на пo няколко години, но вече минават за големи. Идвали са пo веднъж в София, понаучиха няколко български думички, а ние се захванахме на стари години с английския, иначе нищо не можем да си кажем. Ходих и аз по веднъж. Какво да ви кажа – всичко е прекрасно, животът им уреден, работата им хубава, но аз не мога да се присадя. Виж, жена ми се оказа изключително приспособима. Почти не беше излизала от България, преди да хукне по двата края на света, но се справя прекрасно и тая работа няма край. Графикът й е ясен година напред и няма сила да я спре. Тя дори престана да боледува, не може да си гo позволи.

Колкото време й остане, е за нас двамата. Гледам да не мърморя много, защото веднага ме хваща, че ревнувам. Ами така е, дето се вика, сега са ни най-хубавите години, изработили сме своето, но не сме престарели, може да се порадваме и на живота, и на себе си. Да, ама не, максималното, което постигнах, е поне да ни третира наравно. Затова половин година съм ерген, а другата половина ме глезят като младоженец.

Започнах да взимам Камагра, когато трябваше да се върне след първото дълго отсъствие. Притесних се, преди това не се бяхме разделяли за повече от 2-З дни. Страх ме беше да не се отчуждим, да не я разочаровам, да си каже – зор, зор да си дойде, и сега какво – и един немощен мъж ли да гледам.

Не възрази, като й признах, че взимам Камагра. Нали ви казвам, че е много широко скроена жена. Беше трогната от страховете ми дали не е изстинала към мен. Уплаши се единствено да не си съсипвам здравето с някакви синтетични лекарства, за чиито странични ефкти много се говорело. Като разбра, че Камагра е природен продукт, комбинация от активни естествени съставки, при това преминали през процес на стандартизация, който гарантира чистотата и ефективността на всяка капсула, се успокои.

И така я караме вече трета година. Чакам я готов и тя го знае. Радваме се пълноценно на близостта си през тези няколко месеца, които милите ни наследници благосклонно ни отпускат.

Ще се прибере през юни и вече броя седмиците. Започвам да взимам Камагра 4-5 седмици по-рано. Това не е продукт за моментно решение, а е предвиден за дългосрочно решение и с него се постига положителен ефект за повишаване на сексуалните способности плавно и сиrурно. Признавам си, че понякога си мечтая толкова да й хареса, че да наруши строгия си график на бавачка и да си остане у дома. Така де, който е създавал деца, да си ги гледа. Може пък този път да успея.

borola