С Камагра наваксвам

С Камагра наваксвам след “сексуалните пости”

4.3
(18)

Георги Пенков, 62-годишен, от Плевен

Половината годината съм ерген и съм на сексуални пости, както се шегуват приятелите с мен. През това време жена ми отглежда внуците в чужбина. Няколко месеца е при сина в Австралия, няколко – при дъщерята в Щатите. Луда работа, но така се стече животът.

От моя гледна точка децата имаха шанс да се задомят у дома, сред свои, да разчитат на роднини и приятели. Те обаче са на мнение, че птичката на късмета е кацнала на рамото им по тези далечни земи.

В момента жена ми отглежда вторите, малките внуци. Първите са на пo няколко години, но вече минават за големи. Идвали са веднъж в София, понаучиха няколко български думички, а ние се захванахме на стари години с английския, иначе нищо не можем да си кажем.

Banner

Ходих и аз веднъж при децата. Какво да ви кажа – всичко е прекрасно, животът им уреден, работата им хубава, но аз не мога да свикна. Виж, жена ми се оказа изключително адаптивна. Почти не беше излизала от България, преди да хукне по двата края на света, но се справя прекрасно. Графикът ѝ е ясен година напред и няма сила да я спре. Тя дори престана да боледува, не може да си гo позволи.

Колкото време ѝ остане, е за нас двамата. Гледам да не мърморя много, защото веднага ме хваща, че ревнувам. Ами така е, дето се вика, сега са ни най-хубавите години, изработили сме своето, не сме престарели, можем да се порадваме и на живота, и на себе си. Да, ама не, максималното, което постигнах, е половин година да съм ерген, а другата половина да ме глезят като младоженец.

Започнах да взимам Камагра / Kamagra® преди жена ми да се върне от първото дълго отсъствие. Притесних се, преди това не се бяхме разделяли за повече от 2-З дни. Страх ме беше да не се отчуждим, да не я разочаровам, да си каже – зор, зор да си дойда, и сега какво – един немощен мъж ли да гледам.

Не възрази, като ѝ признах, че взимам Камагра. Тя е много широко скроена жена. Уплаши се единствено да не си съсипя здравето. Успокои се, като разбра, че е природен продукт, комбинация от активни естествени съставки при това преминали през процес на стандартизация, който гарантира чистотата и ефективността на всяка капсула.

Така я караме вече трета година. Чакам я готов и тя го знае. Радваме се пълноценно на близостта си през тези няколко месеца, които милите ни наследници благосклонно ни отпускат.

Очаквам жена ми да се прибере през юни и вече броя седмиците. Започвам да го взимам 4-5 седмици по-рано. Това не е продукт за моментно, а за дългосрочно решение. С него плавно и сиrурно се постига положителен ефект за повишаване на сексуалните способности.

Признавам си, че понякога си мечтая толкова да ѝ се харесам, че да наруши строгия си график на бавачка и да си остане у дома. Така де, който е създавал деца, да си ги гледа. Може пък този път да успея.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 4.3 / 5. Брой гласове: 18

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP).