причина за импотентност

Неподозирана причина за импотентност при мъжете

0
(0)

Сред множеството „виновници” се отличава една изненадваща, но релевантна по сила на останалите причина за импотентност при мъжете. Преди да посочим коя е тя, нека припомним с какво се характеризира мъжката импотентност и кои са главните причини за поява на сексуалното смущение.

Импотентност при мъжете – информация за сексуалното нарушение

Еректилната дисфункция, наричана накратко импотентност, е често срещан сексуален проблем, засягащ представителите на силния пол. Интимното смущение се характеризира с невъзможност за постигане и продължително задържане на ерекция. Мъжкото сексуално нарушение възпрепятства осъществяването на удовлетворяващ полов акт и не рядко става причина за проблеми в интимните отношения между партньорите.

Съществуват многобройни причини, които могат да доведат до импотентност при мъжете. Сред най-познатите са:

Banner

Няма да се спираме върху често срещаните причини, а ще обърнем внимание на една на пръв поглед невероятна причина за импотентност при мъжете – пародонтит.

Пародонтит – изненадваща, но доказана причина за импотентност при мъжете

Специалисти от университета Inоnu в Турция направили сравнение между данните от 80 мъже между 30 и 40–годишна възраст, които имали еректилни проблеми, и тези на 82–ма мъже, които не страдали от такива. В началото на изследването учените забелязали интересен факт – 60% от мъжете, проявяващи признаци на импотентност, имали възпаление на венците (пародонтит). Заболяването е една от причините за системни нарушения на сърдечно-съдовата система и съответно трудности при постигане и задържане на ерекция.

В контролната група процентът на мъжете с проблеми с венците бил едва 11. Учените извършили по-обстойно сравнение между двете групи спрямо фактори, като тегло, възраст, грижи за устната хигиена. Вследствие на тях е доказано, че опасността от развитие на импотентност при мъжете, страдащи от възпаление на венците, е с 3,29 пъти по-висока от тази при мъжете без оплаквания и с изрядна устна хигиена.

Според резултатите от изследването, пародонтитът е рисков фактор, който увеличава опасността от импотентност, дори при отсъствие на други провокиращи фактори.

Какво препоръчват специалистите за преодоляване на импотентността?

Един от ефективните начини за противодействие на всички причини и рискови фактори, водещи до нарушаване на сексуалните функции при мъжете, е прием на природния продукт Камагра / Kamagra®. Благодарение на доказаното действие на четирите естествени съставки (L – аргинин, Мака, Женшен и Трибулус терестрис) той спомага за преодоляване на сексуалните смущенията, свързани с достигането и поддържането на ерекция. Продуктът съдейства още за повишаване на либидото и сексуалната способност на представителите на силния пол, допринася за постигане на по-голямо секусално удоволствие и действа за премахване на физическото и менталното изтощение.

Продуктът е напълно натурално средство за дълготрайно решение на сексуалните нарушения. Напълно безопасен е за здравето.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP).