Камагра 750 мг x30 капсули

Камагра

Производител: Борола ООД

19.50 лв.

Безплатна доставка над 60 лв.

Какво представлява Камагра?

Изцяло природен продукт, който има благоприятен ефект върху сексуалната способност при мъже и жени.

За какво е предназначена Камагра?

Продуктът е природно решение при еректилна дисфункция, нарушена сексуална способност и либидо при мъже и жени, преждевременна еякулация, за по-голямо сексуално удоволствие, нарушена репродуктивна способност, за полова, физическа и психическа мощ.

Как действа Камагра?

Влияе благоприятно върху качеството на ерекцията, сексуалната способност и либидото. Оказва положителен ефект при преждевременна еякулация. Допринася за по-голямо сексуално удоволствие, премахване на умората и физическото изтощение. Действа благоприятно при нарушена репродуктивна способност. Поддържа половата, физическата и психическата мощ.

След колко време да се очаква ефект от Камагра?

Ефектът от действието не настъпва веднага. Камагра не е предназначен за получаване на моментен ефект, а е предвиден за дългосрочно решение. Оптималният срок за получаване на ефект е различен за всеки индивид. Обикновено са необходими 4 седмици за получаване на пълен резултат.

Къде може да се закупи Камагра?

Може да се закупи в аптеките, в магазини Здраве и Природа и електронен магазин МОМО – www.momo.bg

Какво съдържа Камагра?

Активните съставки на продукта са едни от най-мощните природни продукти с отношение към сексуалната дисфункция при мъжете и жените. Всяка капсула от съдържа стандартизирани екстракти от: Трибулус терестрис 250 mg, L – аргинин 150 mg, Мака 100 mg, Женшен 100 mg.

Защо Камагра е по-специален продукт?

Защото съдържа изцяло природни и безвредни съставки с благоприятен ефект при сексуална дисфункция при мъже и жени. Иновативната комбинация от високопречистени и стандартизирани екстракти повишава многократно ефективността. Съставките имат допълващо действие за по-мощен ефект. За разлика от синтетичните лекарства, при употреба на Камагра не се наблюдават нежелани ефекти. Продуктът има научно доказан ефект и е икономически по-изгоден.

Как се приема Камагра?

Камагра се дозира по 1 капсула до 3 пъти дневно, след хранене.

Има ли странични ефекти?

Камагра е напълно безопасен и не предизвиква странични ефекти. 100 % безвреден

Имате въпроси?

Може да задавате въпроси, свързани с продукта, в коментарната форма по-долу. Ще Ви отговорим в най-кратки срокове!
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP).

Абонирайте се
Уведоми ме за
guest
9 Коментарa
Най-нови
Най-стари Най-оценени
Вградени отзиви
Вижте всички коментари