Начало » Камагра – Бъди номер едно

КАМАГРА

4.8
(820)

Това е изцяло природен продукт

  • 100% безвреден! 100% гаранция за качество от БОРОЛА 100% 100%
камагра

Какво представлява Камагра?

Изцяло природен продукт, който има благоприятен ефект върху сексуалната способност при мъже и жени.

Какво съдържа Камагра?

Активните съставки на продукта са едни от най-мощните природни продукти с отношение към сексуалната дисфункция при мъжете и жените. Всяка капсула от съдържа стандартизирани екстракти от: Трибулус терестрис 250 mg, L – аргинин 150 mg, Мака 100 mg, Женшен 100 mg.

За какво е предназначена Камагра?

Продуктът е природно решение при еректилна дисфункция, нарушена сексуална способност и либидо при мъже и жени, преждевременна еякулация, за по-голямо сексуално удоволствие, нарушена репродуктивна способност, за полова, физическа и психическа мощ.

Как действа?

Влияе благоприятно върху качеството на ерекцията, сексуалната способност и либидото. Оказва положителен ефект при преждевременна еякулация. Допринася за по-голямо сексуално удоволствие, премахване на умората и физическото изтощение. Действа благоприятно при нарушена репродуктивна способност. Поддържа половата, физическата и психическата мощ.

Как се приема?

Този природен продукт се приема по 1 капсула до 3 пъти дневно, след хранене.

След колко време да се очаква ефект?

Ефектът от действието не настъпва веднага. Камагра не е предназначен за получаване на моментен ефект, а е предвиден за дългосрочно решение. Оптималният срок за получаване на ефект е различен за всеки индивид. Обикновено са необходими 4 седмици за получаване на пълен резултат.

Защо Камагра е по-специален продукт?

Защото съдържа изцяло природни и безвредни съставки с благоприятен ефект при сексуална дисфункция при мъже и жени. Иновативната комбинация от високопречистени и стандартизирани екстракти повишава многократно ефективността. Съставките имат допълващо действие за по-мощен ефект. За разлика от синтетичните лекарства, при употреба на Камагра не се наблюдават нежелани ефекти. Продуктът има научно доказан ефект и е икономически по-изгоден.

Къде може да се закупи Камагра?

Може да се закупи в аптеките, в магазини Здраве и Природа и електронен магазин МОМО – www.momo.bg

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 4.8 / 5. Брой гласове: 820

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

guest
7 Коментарa
Най-нови
Най-стари Най-оценени
Вградени отзиви
Вижте всички коментари

Facebook страница

fb like
бъди номер едно
7
0
Бихме се радвали на вашето мнение. Моля, коментирайте!x
Share This