Камагра – Бъди номер едно

kamagra

Какво съдържа Камагра?

Активните съставки на Камагра са от най-мощните природни продукти с отношение към сексуалната дисфункция при мъжете. Процесът на стандартизация гарантира чистотата и ефективността на всяка капсула.

Как действа Камагра?

Съставките имат синергичен ефект при преждевременна еякулация, постигане и задържане на ерекцията.

Кога да приемаме Камагра?

Камагра е създадена и предназначена специално за мъже. С нея се постига положителен ефект при: овладяване на преждевременната еякулация; задържане на ерекцията; повишаване на сексуалната способност и либидото; подобряване на физическата и психическата мощ; увеличаване броя и подвижността на сперматозоидите

Как да приемаме Камагра?

Камагра се дозира по 1 капсула 2-3 пъти дневно след хранене. Прилага се до овладяване на преждевременната еякулация и постигане на желаната полова издръжливост и мощ.

След колко време да очакваме ефект от Камагра?

Действието на Камагра не настъпва веднага. Препаратът не е предназначен за получаване на моментен ефект, а е предвиден за дългосрочно решение. Оптималният срок за получаване на ефект от препарата е различен за всеки индивид. Обикновено са необходими 4 седмици за получаване на пълен резултат.

Защо Камагра е по-специален препарат?

Камагра съдържа природни съставки и е безвреден. За разлика от него, синтетичните лекарства имат редица нежелани ефекти и дават само моментно решение, а в дългосрочен план, проблемът остава. Камагра има научно доказан ефект и е икономически по-изгоден. Камагра е практически безвреден. Дори при продължителен прием не са наблюдавани нежелани ефекти.

Къде мога да закупя Камагра

Търсете в аптеките, в Магазини Здраве и Природа и електронен магазин МОМО.

Купи

4
Коментари

avatar
2 Коментари
2 Отговори на коментари
0 Следящи дискусията
 
Най-популярен коментар
Горещ коментар
3 Автори на коментари
Екип КамаграМилкоМилен Последни автори на коментари
Нови Стари Рейтингови
Милен
Гост
Милен

Каква е цената?

Екип Камагра
Админ
Екип Камагра

Здравейте, Цената на продукта Камагра, при покупка онлайн чрез momo.bg е 16.50 лв. При поръчка над 60лв. доставката е безплатна за цялата страна. При поръчка под 60лв. стойността на доставката е 5лв. за територията на България. Освен онлайн, продукта може да намерите в аптеките, нашите фирмени магазини и щандове (Здраве и природа) в София, Пловдив, Шумен и Сухиндол. Хранителната добавка Камагра: Оказва стимулиращо действие върху сперматогенезата Увеличава либидото, честотата на сексуалните контакти и качеството на ерекцията Възстановява невромедиаторите и действа на съдовите рецептори Премахва умората и физическото изтощение Повишава нивото на мъжките полови хормони (напр. тестостерон) с 33%. Екип Камагра

Милко
Гост
Милко

Предложете и нещо за жени моля. Че с жената имаме нужда, за мен Камагра а за нея нещо?

Екип Камагра
Админ
Екип Камагра

Здравейте, Предлагаме на Вашето внимание Kamasutra / Камасутра сексуален стимулант за мъже и жени х30 таблетки – Borola https://www.momo.bg/product/60/kamasutra.html Kamasutra е невероятен природен продукт за стимулиране на сексуалната активност, повишаване на либидото и удоволствието от секса, подходящ и за мъже и за жени. Страхотният ефект на продукта се получава благодарение на мощната формула от прецизно подбрани природни екстракти и биокатализатори за повишаване на сексуалното желание и обостряне на сетивата и чувствителността по време на секс. Камасутра съдържа екстракти от йохимбе и гинко билоба, в комбинация с цинк, ά-токоферол и пиридоксин със силно изразен ефект на афродизиак. Камасутра спомага за преодоляване… Read more »