увереност

Камагра ми дава увереност с младата ми жена

4.5
(31)

Тодор Христов, 62-годишен, от София

Знам, че хората не гледат с добро око на двойки като нaшата – млада жена и мъж на възрастта на баща ѝ. Вече осем години, откакто сме заедно, а коментaрите не стихват. На толкова е и синът ни – основната причина за решението да създадем ново семейство.

Когато младата ми жена роди, окончателно сложих край на един изчерпан от години брак. Напуснах съпругата си, семейното жилище и порасналите си деца. Исках да започна начисто – в нов квартал, сред нови съседи и приятели. В артистичните среди, към които и двамата с жена ми принадлежим, нямаше проблем – хората там са свикнали с подобни неща и са доста толерантни.

Купих просторна слънчева гарсониера в един от южните квартали на София, възможно най-далеч от предишното жилище. В желанието си съседите да ни приемат за „свои“ малко прекалих със споделянето и като че ли дадох храна за клюки и слухове. Жена ми започна да се прибира разплакана заради някакви квартални нехранимайковци, които я задявали. Те ѝ подмятали обиди по мой адрес, наричали ме подигравателно „дядка“, подлагали на съмнение потентността ми. Мъжете от блока също не бяха безразлични към нея. Често виждах как я заглеждат. Нормално е да събира мъжките погледи. Тя е прекрасна – красива и нежна като цвете. Аз просто бледнея до нея – грубоват, пълен, с бяла коса и тромава походка… Жена ми твърди, че ме обича такъв какъвто съм, че младите мъже не са ѝ интересни, че са егоисти в секса. Вярвам ѝ, но и да искам не мога да забравя голямата разлика във възрастта ни – цели 30 години. За капак, все някой ще каже на детето – „дядо ти те вика“, а на мен – „внукът много прилича на вас“, защото и той е същият мечок като мен. Един Господ знае какво чува тя за мен…

Banner

Предполагам, че сега си казвате: ами ти тия работи не ги ли помисли по-рано, тя ако е била на 23 и е хвърчала из небесата, твоят акъл къде беше. Мога само да ви пожелая да срещнете навреме любовта на живота си и да не се налага да се сблъсквате с подобни преживявания.

Преди 2 г. жена ми ме постави на диета. Знаех, че новият хранителен режим е добър за здравето и за външния ми вид. Уплаших се обаче, че освен за фигурата ми, жена ми има забележки, свързани с изпълнението на съпружеските ми ангажименти. Почнах да търся начини да подобря сексуалната си мощ. Намерих Камагра / Kamagra® и добих увереност, че наистина съм номер 1. Освен самочувствие този природен продукт ми вдъхна и нови сили. Престанах да се дразня от погледите на младите празноглавци, а усмивката на жена ми ми изглежда по-широка. Обичаме се, създадени сме един за друг, по дяволите годините, с Камагра забравям за тях.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 4.5 / 5. Брой гласове: 31

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.