увереност
увереност
увереност
увереност

Камагра ми дава увереност с младата ми жена

Тодор Христов, 62-годишен, от София

Знам, че хората не гледат с добро око на двойки като нaшата – млада жена и мъж на възрастта на баща й. Коментaрите не стихват вече осма година след като се събрахме. Още повече, че на толкова е и синът ни – първопричината да вземем решението за създаването на ново семейство.

Когато това се случи, сложих окончателно край на един изчерпан от години брак и напуснах първата си съпруга, семейното жилище и за съжаление големите си деца.

Исках да започнем на чисто – в нов квартал, сред нови хора и приятели. В артистичните среди, към които пo професии принадлежахме и двамата, нямаше проблем – там са свикнали с подобни неща и са доста толерантни.

Купих просторна слънчева гарсониера в един от южните квартали на София, възможно най-далеч от предишното жилище. В желанието си да ни приемат за “свои” даже малко прекалих с общителността към съседите и като че ли дадох повече храна за клюки.

Скоро жена ми започна да се прибира разплакана от някакви местни нехранимайковци, които, задявайки я, й подмятали нещо за дядката, с когото живее, и собствената си мъжественост. Виждах как и културните млади мъже от блока не се удържат да се обърнат слeд нея – прекрасна е, тъничка и нежна като цвете. За нещастие самият аз винаги съм бил висок, едър, грубоват, а сега и понапълнял. Прибавете тромавата походка, бялата коса, навика ми да мърморя и нареждам и картинката ще ви се изясни.

Много неща казах, но то е за да стигна до причините да взимам Камагра за сексуална мощ. Жена ми твърди, че ме обича точно такъв, че младите мъже не са й интересни, че са егоисти и в секса и не ги интересуват преживяванията на партньорката. Вярвам й, но и да искам не мога да забравя 30-те години, които ни делят. Все някой ще каже на детето – “дядо ти те вика”, а на мен – “внукът много прилича на вас”, защото и той е същият мечок на вид. Какво чува тя, мога само да предполагам.

Добре, знам, че сега си казвате: ами ти тия работи не ги ли помисли по-рано, тя ако е била на 23 и е хвърчала из небесата, ти как можа да си загубиш акъла чак толкова. Мога само да ви пожелая навреме да ви уцели любовта и да ви бъдат спестени подобни преживявания.

Почнах да взимам Камагра преди 2 години, когато ме постави на диета. Знаех, че е добре и за здравето ми и за външния вид, но се уплаших, че това е началото – може би има забележки и по изпълнението на съпружеските ангажименти. Камагра ми даде увереност, че наистина съм номер 1, както ме увери, че ще бъде, аптекарката, която ми препоръча този природен продукт. Освен самочувствие ми вдъхна и сили, все пак минах 60-те, няма какво да се лъжем. Престанах да се дразня от погледите на младите празноглавци, а усмивката на жена ми ми се струва по-широка. Обичаме се, създадени сме един за друг, по дяволите годините, с Камагра забравям за тях.

borola