увереност
увереност
увереност
увереност

Камагра ми дава увереност с младата ми жена

Споделете ни в социалните мрежи...Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Print this page
Print

Тодор Христов, 62-годишен, от София

Знам, че хората не гледат с добро око на двойки като нaшата – млада жена и мъж на възрастта на баща й. Коментaрите не стихват вече осма година след като се събрахме. Още повече, че на толкова е и синът ни – първопричината да вземем решението за създаването на ново семейство.

Когато това се случи, сложих окончателно край на един изчерпан от години брак и напуснах първата си съпруга, семейното жилище и за съжаление големите си деца.

Исках да започнем на чисто – в нов квартал, сред нови хора и приятели. В артистичните среди, към които пo професии принадлежахме и двамата, нямаше проблем – там са свикнали с подобни неща и са доста толерантни.

Купих просторна слънчева гарсониера в един от южните квартали на София, възможно най-далеч от предишното жилище. В желанието си да ни приемат за “свои” даже малко прекалих с общителността към съседите и като че ли дадох повече храна за клюки.

Скоро жена ми започна да се прибира разплакана от някакви местни нехранимайковци, които, задявайки я, й подмятали нещо за дядката, с когото живее, и собствената си мъжественост. Виждах как и културните млади мъже от блока не се удържат да се обърнат слeд нея – прекрасна е, тъничка и нежна като цвете. За нещастие самият аз винаги съм бил висок, едър, грубоват, а сега и понапълнял. Прибавете тромавата походка, бялата коса, навика ми да мърморя и нареждам и картинката ще ви се изясни.

Много неща казах, но то е за да стигна до причините да взимам Камагра за сексуална мощ. Жена ми твърди, че ме обича точно такъв, че младите мъже не са й интересни, че са егоисти и в секса и не ги интересуват преживяванията на партньорката. Вярвам й, но и да искам не мога да забравя 30-те години, които ни делят. Все някой ще каже на детето – “дядо ти те вика”, а на мен – “внукът много прилича на вас”, защото и той е същият мечок на вид. Какво чува тя, мога само да предполагам.

Добре, знам, че сега си казвате: ами ти тия работи не ги ли помисли по-рано, тя ако е била на 23 и е хвърчала из небесата, ти как можа да си загубиш акъла чак толкова. Мога само да ви пожелая навреме да ви уцели любовта и да ви бъдат спестени подобни преживявания.

Почнах да взимам Камагра преди 2 години, когато ме постави на диета. Знаех, че е добре и за здравето ми и за външния вид, но се уплаших, че това е началото – може би има забележки и по изпълнението на съпружеските ангажименти. Камагра ми даде увереност, че наистина съм номер 1, както ме увери, че ще бъде, аптекарката, която ми препоръча този природен продукт. Освен самочувствие ми вдъхна и сили, все пак минах 60-те, няма какво да се лъжем. Престанах да се дразня от погледите на младите празноглавци, а усмивката на жена ми ми се струва по-широка. Обичаме се, създадени сме един за друг, по дяволите годините, с Камагра забравям за тях.

borola
Споделете ни в социалните мрежи...Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Print this page
Print

Коментари

avatar