резултати при пациентите

Отчитам отлични резултати при пациентите, приемащи Камагра!

4.2
(5)

Д-р Димитър Велев, уролог, гр. Пазарджик

Имам голям клиничен опит с Камагра, тъй като започнах приложението на продукта със самото му пускане в аптечната мрежа. Прилагам Камагра при млади пациенти с диабет, при всички пациенти със сърдечно-съдови заболявания, както и при възрастни пациенти, на които са противопоказани синтетични продукти. Препоръчвам Камагра да се приема в дозировка 3 пъти по 1 капсула дневно. Отчитам много добри резултати при пациентите, които приемат Камагра!

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Banner

Среден рейтинг 4.2 / 5. Брой гласове: 5

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.