феромони

Феромони и Камагра за по-добра мъжка полова мощ!

0
(0)

Учени отдавна проучват методите и средствата за подсилване на мъжката полова мощ. И нееднократно са изследвали начина на действие и физиологическите особености на феромоните и тяхното въздействие върху половата мощ и сексуалното влечение при мъжете.

Феромони – какво представляват и как подобряват мъжката полова мощ?

Феромоните са разделени на различни видове, но в настоящата публикация ще разгледаме т.н. полови феромони – тези, от които мъжете и жените най-силно се интересуват.

Това са химически вещества, които се освобождават от организма с цел привличане на противоположния пол, т.е. служат за „комуникация“ с други индивиди от същия вид. Отделни проучвания доказват, че и мъжете, и жените отделят полови феромони.

Banner

Това са веществата, които правят определен индивид по-привлекателен от останалите. Но малко хора са наясно как точно действат тези физиологични вещества.

В действителност феромоните въздействат по начин, който може да доведе до промяна на поведението на определен индивид. Затова учените ги определят като агенти, променящи поведението.

За разлика от хормоните, феромоните се смятат за ектохормони (вещества, отделяни във външната среда) – действат извън организма, в който се секретират. По този начин те влияят на поведението на другия индивид, до който са достигнали като „сигнал“.

Наблюденията на японски учени показват, че тези химически вещества могат да въздействат инстинктивно на поведението дори при първия контакт. Те смятат, че съществува неврогенен механизъм в мозъка, който се свързва с важна сетивна информация на подходящите поведенчески центрове в мозъка.

И ако обикновено хората са силно зависими от първоначалния визуален контакт, то отделяните от организма аромати също играят важна роля в социално-сексуалното поведение. Това е така, защото феромоните излъчват специфичен аромат и съдействат за засилване на сексуалното желание и при двата пола.

Камагра / Kamagra® – природно средство за подобряване на мъжката сексуална мощ

В допълнение към действието на феромоните, мъжете, които страдат от понижено либидо, могат да разчитат изцяло на Камагра – натурален продукт, който действа като природен стимулатор на мъжкото либидо.
Освен това, действа благоприятно и на мъжката потентност, благодарение на ефективната комбинация на четири активни съставки, които взаимно допълват ефекта си. Това са четирите най-мощни природни вещества за подсилване на сексуалната функция при мъжете.

Камагра е продукт със специално отношение към сексуалната способност на мъжете, защото действа на четири различни нива:

  • L–аргинин съдейства за разширяване на кръвоносните съдове на мъжкия полов орган и стимулира процеса на сперматогенеза;
  • Йохимбе повишава либидото на силния пол;
  • Жен-шен подобрява физическата издръжливост и съдейства за преодоляване на преждевременната еякулация;
  • Трибулус терестрис (латинското наименование на билката Бабини зъби) има силно изразено андрогенно действие – повишава нивото на мъжките полови хормони.

Всички тези качества на Камагра я правят уникален стимулант на мъжката полова мощ!

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.