еректилна дисфункция

Най-новите методи за лечение на еректилна дисфункция

1.5
(2)

Лечението на еректилна дисфункция се увеличава с още два съвременни терапевтични метода в лицето на шоковите вълни и ендоваскуларната емболизация, съобщава испанската информационна агенция ЕФЕ. Обнадеждаващата новина е обявена на симпозиум, разглеждащ проблемите на мъжкото сексуално здраве, организиран от „Бостън Медикъл Груп“, медицински център, специализиран в лечението на сексуални разстройства при мъже. При официалното откриване, което уважават представители от осем държави, генералният директор Рамон Алмендро с гордост заявява, че медицинските иновации ще повишат качеството на живот на милиони представители на силния пол. На какво се основата увереността му ще разберете в настоящата публикация.

Шокови вълни и ендоваскуларна емболизация срещу еректилната дисфункция

В изявление пред ЕФЕ д-р Хосе Бенитес, хирург, андролог и медицински директор на „Бостън Медикъл Груп“, разяснява новостите в лечението на еректилната дисфункция. По думите му шоково-вълновата терапия досега е използвана неефективно, тъй като са прилагани отделни процедури. Извършването на няколко последователни пълни серии от неинвазивния метод повлиява благоприятно ерекцията, либидото и качеството на сексуалния живот. Ефективността се дължи на доминиращото действие на шоковите вълни, чиято ниска честота и интензитет, подобрява васкуларизацията (разширяване на кръвоносните съдове, което води до повишен кръвоток в дадена област или орган) на пениса. В резултат на активното кръвонапълване на съдовете на мъжкия полов орган, кавернозните тела и гъбестото тяло настъпва ерекция и желанието за интимна близост с партньора се възвръща. В допълнение д-р Бенитес изтъква, че процедурите при шоково-вълновата терапия са напълно безболезнени поради ниската честота на вълните. Това обяснява положителните отзиви на участниците в контролната група, които я определят като приятна.

За разлика от шоково-вълновата терапия подходът при ендоваскуларната емболизация е инвазивен. Процедурата обаче е по-малко агресивна, отколкото конвенционалната хирургия. Технологията се използва за отпушване на кръвоносните съдове. Прилага се предимно при запушване на артерия вследствие на травма на малкия таз, като спомага за възстановяване на кръвния ток към пениса.

Banner

Цялостно природно решение при еректилна дисфункция

Най-новите методи на лечение на еректилната дисфункция определено имат своите достойнства, но фактът, че предлагат едностранно решение ги прави не особено ефикасни в дългосрочен план. Намалената потентност е комплексен проблем и разрешаването му изисква прилагането на разнородни мерки. Безспорните качества на природния продукт Камагра / Kamagra® го превръщат в неизменна част от терапията. Той съдържа четирите най-мощни активни съставки с отношение към сексуалната дисфункция при мъжете и подобрява не само физическата, а и психическата мощ. Оптималните количества L – аргинин, йохимбе, жен-шен и трибулус терестрис във всяка капсула гарантират овладяване на преждевременната еякулация, задържане на ерекцията и повишаване на либидото.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 1.5 / 5. Брой гласове: 2

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP).