Начало » ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В тази връзка предоставяме на Вашето внимание няколко отличителни знаци, които препоръчваме да следите при покупка на Оригиалния продукт Камагра, с което да се гарантира, че закупения от Вас продукт е с доказан произход и качество на съставките!

  • Всички опаковки на Оригиналния продукт Камагра, предназначени за българския пазар, са изцяло етикетирани на български език, като са посочени данни за контакт с производителя Борола ООД – телефон, адрес и официална интернет страница.
  • Оригиналният продукт Камагра е хранителна добавка и съдържа 30 капсули в един флакон, поставен в картонена опаковка.
  • Съставът на Оригиналния продукт Камагра е с изцяло природен произход (Трибулус терестрис, L-аргинин, Мака, Женшен), като на етикета е упоменато точното количество на всяка съставка.
  • Оригиналният продукт Камагра не е предназначен за получаване на моментен ефект, а е предвиден за дългосрочно решение на сексуални смущения.

В заключение бихме искали да Ви уведомим, че в Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.

От ръководството на фирма Борола ООД

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 4.9 / 5. Брой гласове: 292

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

guest
0 Коментарa
Вградени отзиви
Вижте всички коментари

Facebook страница

fb like
бъди номер едно
Share This