ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В тази връзка предоставяме на Вашето внимание няколко отличителни знаци, които препоръчваме да следите при покупка на Оригиалния продукт Камагра, с което да се гарантира, че закупения от Вас продукт е с доказан произход и качество на съставките!

  • Всички опаковки на Оригиналния продукт Камагра, предназначени за българския пазар, са изцяло етикетирани на български език, като са посочени данни за контакт с производителя Борола ООД – телефон, адрес и официална интернет страница.
  • Оригиналният продукт Камагра е хранителна добавка и съдържа 3 блистера по 10 капсули, поставени в картонена опаковка.
  • Съставът на Оригиналния продукт Камагра е с изцяло природен произход (Трибулус терестрис, L-аргинин, Мака, Женшен), като на етикета е упоменато точното количество на всяка съставка.
  • Оригиналният продукт Камагра не е предназначен за получаване на моментен ефект, а е предвиден за дългосрочно решение на сексуални смущения.

В заключение бихме искали да Ви уведомим, че в Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP).

От ръководството на фирма Борола ООД

Сертификати

Сертификат