мъжката плодовитост

Камагра засилва мъжката плодовитост

0
(0)

Кога говорим за проблем с плодовитостта?

Световната здравна организация характеризира проблемът с плодовитостта на мъжете, с невъзможността на една жена да зачене в период от 1 година, при липсата на предпазни средства.
Причината за този проблем най-често се корени в пониженото количество сперматозоиди и проблеми с тяхното придвижване.
За производството на сперматозоидите в тестисите – сперматогенезата, са необходими повишени нива на тестостерон. Когато те са ниски количеството и качеството на сперматозоидите е понижено.
Стресът, проблемите в емоционален план, повишеното количество на приетия алкохол, тютюнопушенето са някои от причините, които понижават възможността на сперматозоидите да се придвижват и броят им.

Как да преодолеем проблема с плодовитостта?

Камагра е природен продукт, създаден специално за мъже, който има благоприятен ефект при понижени нива на сперматозоидите и тяхната подвижност. Две от съставките на Камагра – L – аргинин и трибулус терестрис, стимулират процеса на сперматогенеза като увелчават броя на сперматозоидите и подобряват подвижността им. Останалите две съставки – йохимбе и женшен засилват тяхното действие. Йохимбе и женшен премахват влиянието на два от факторите, влияещи негативно върху сперматогенезата – стресът и проблемите в емоционален план. Двете съставки намаляват стреса, напрежението и тревожността.

Продуктът подобрява сексуалните способности на мъжа и засилва либидото му. Приема се по 1 капсула, 2-3 пъти дневно след хранене.

Banner

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.