Често задавани въпроси

Какво е потентност?

В буквален превод потентност означава сила, мощ, могъщество. С потентност обикновено се свързва възможността на мъжа да осъществи полов акт.

Какво е ерекция?

Ерекцията е физиологичен процес, който възниква при сексуално стимулиране. Пенисът се уголемява и втвърдява, което позволява да се осъществи полов контакт.

Какво е еректилна дисфункция (импотентност)?

Еректилна дисфункция или мъжка импотентност представлява невъзможност за осъществяване на ерекция или за поддържането й, поради нарушена сексуална функция.

Кои са причините за еректилна дисфункция?

Най-честите причини за поява на еректилна дисфункция са: съдови заболявания, психологични причини (стрес, преумора, тревожност), прием на определени лекарства, нездравословен начин на живот.

Banner

Какво е либидо?

Либидо означава сексуално (полово) влечение (желание).

Какво е сексуална дисфункция?

С термина „сексуална дисфункция” се обозначават проблемите, които възпрепятстват удоволствието по време на сексуален контакт на двамата или само на един от партньорите. Сексуалната дисфункция е проблем, който е възможно да се прояви както при мъжете, така и при жените на всяка една възраст и на всеки един етап от живота. Най-засегнати обаче са по-възрастните мъже и жените в период на и след менопауза.

Какви са симптомите на сексуална дисфункция?

Най-честите симптоми на сексуална дисфункция са: загуба на либидо, смущение на сексуалната възбуда, липса на оргазъм, болка преди или по време на полов акт.

Какво е андропауза?

Андропаузата, известна още като мъжка менопауза е състояние при мъжете, свързано с понижени нива на хормона тестостерон в кръвта, което обикновено настъпва след 40-та година.

Какво е преждевременна еякуация?

Преждевременната еякулация настъпва при недостатъчно възбудено състояние, почти в началото на сексуалния акт.

Какво е сперматогенеза?

Сперматогенезата е процес на образуване на мъжки полови клетки (сперматозоиди) в семенните каналчета на тестисите.

Какво е тестостерон?

Тестостеронът е мъжки полов хормон, който се образува в семенниците (тестисите) и в много по-малко количество в надбъбречната жлеза. Освен за половата функция тестостеронът има съществено значение и за доброто физическо състояние.

Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP).

Абонирайте се
Уведоми ме за
guest
0 Коментарa
Вградени отзиви
Вижте всички коментари