повишаване на мъжката плодовитост

Повишаване на мъжката плодовитост

0
(0)

Безплодието е проблем, при който се наблюдава негативна тенденция на увеличаване на случаите в световен мащаб.

Голяма част от двойките днес срещат трудности при зачеването. И проблемът не винаги се дължи на женското участие. Статистиката показва, че проблеми със зачеването се наблюдават при една на всеки 6 двойки, като при един от всеки 3 случая се дължи на мъжка импотентност.

И въпреки че за този проблем не винаги има решение, някои мъже могат да повишат своята плодовитост с подходящия хранителен режим, промени в начина на живот и прием на правилните вещества.

Banner

Кои са най-подходящите вещества за добра плодовитост при мъжете?

Витамин C

Този витамин е важен от много гледни точки, но най-вече е от значение за мъжете, които искат да създадат поколение. Антиоксидантите свойства на витамин С предотвратяват дефекти в семенната течност и подобряват мобилността на сперматозоидите.
Витамин C може да се набави както чрез правилните храни, така и чрез природни продукти. Пушачите трябва да увеличат дозата на витамин C, тъй като тютюнопушенето възпрепятства правилното усвояване на витамина.

Витамин E

Този антиоксидант неутрализира свободните радикали в мъжкия организъм, с което се подобрява и качеството на семенната течност.
Множество проучвания доказват ползите от този витамин за мъжката плодовитост, с които се установява, че витамин Е помага на сперматозоида да проникне в яйцеклетката.

Цинк

Дефицитът на цинк може да доведе до репродуктивни проблеми при мъжете. Доказано е във времето, че този минерал повишава нивата на тестостерон, ако се приемат между 15 и 30 mg дневно. Той помага и за броя и подвижността на сперматозоидите. Може да се набави чрез храни като телешко и пуешко месо, стриди, бобови растения и ядки.

L-аргинин – за висока плодовитост

Това е полуесенциална аминокиселина, която участва в редица физиологични функции в мъжкия организъм. Съдейства за производството на качествена семенна течност и е особено полезна за репродуктивното здраве на мъжете. L-аргинин подобрява не само качеството, но и количеството на семенната течност.

Всеки мъж може да се снабди с определено количество от ценната аминокиселина чрез храната, тъй като тя се съдържа в морските дарове, пуешкото месо, някои семена и в спанака.

Но най-подходящо е L-аргинин да се комбинира с йохимбе, жен-шен и лечебната билка Бабини зъби (Трибулус терестрис) за постигане на мъжка плодовитост с гарантиран ефект. Такава комбинация се съдържа в природния продукт Камагра / Kamagra® – изцяло мъжки продукт, съобразен с потребностите на мъжете за постигане на високо либидо, повишена сексуална способност и висока плодовитост.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.