преждевременна еякулация медикаменти

Медикаменти при преждевременна еякулация – имат алтернатива!

5
(3)

Някои видове физическа активност могат да бъдат толкова ефективни, колкото фармакологичните медикаменти за лечение на преждевременна еякулация, според ново изследване. Проучването, публикувано в списанието „Trends in Urology and Men’s Health“, е обстоен преглед на 54 изследвания за оценка на нефармакологични лечения за преждевременна еякулация. Експериментите включват повече от 3400 мъже. Обхващат данни, публикувани в продължение на почти 50 години. При изследване на възможностите за лечение, базирани на промени в начина на живот и тяхната ефективност по отношение на времето, необходимо за еякулация, изследователите установяват, че физическата активност е обещаващо лечение. И нещо повече! Безспорна полза на движението за овладяване на преждевременна еякулация е, че няма странични ефекти, за разлика от повечето медицински интервенции.

Преждевременна еякулация – един разпространен проблем

Според авторите на изследването преждевременната еякулация е често срещана. Но тъй като няма широко приета дефиниция за състоянието, е трудно да се определи колко хора засяга. Оценките за мъже с преждевременна еякулация в световен мащаб варират от 30% до 85%. Според Американската урологична асоциация състоянието може да се дефинира като лош контрол на еякулацията, свързан с безпокойство и еякулация в рамките на около две минути след започване на проникващ секс. Мъжете с преждевременна еякулация също така често изпитват трудности с контрола по време на орална любов.

Физическата активност като помощно средство срещу преждевременна еякулация

За целите на проучването изследователите целят да определят как нефармакологичните лечения могат да се съпоставят с медикаментите, използвани за лечение на преждевременна еякулация. Въпреки че разгледаните проучвания в анализа са с малки извадки (част от тях включват по-малко от 50 пациента) изследователите считат, че физическата активност има потенциал за овладяване на преждевременната еякулация.

Banner

Физическите активности, които са подходящи при преждевременна еякулация според проучването, включват бягане, йога и упражнения за стягане на тазовото дъно. Едно малко изследване, например, включва 105 пациенти, диагностицирани с преждевременна еякулация. То цели да сравни ефекта от бягането спрямо лекарство, назначавано за овладяване на състоянието. И двете групи забелязват значително подобрение на симптомите на преждевременна еякулация в сравнение с контролната група, в която участниците са посъветвани просто да вървят. Друго проучване установява, че йогата също е ефективна при управлението на симптомите на преждевременна еякулация. Изследване разглежда упражненията за тазово дъно, за които е установено, че увеличават времето на латентност от около една минута на три минути. Установено е, че психотерапията или поведенческата терапия също са ефективни.

Още една природна и напълно безопасна алтернатива на медикаменти за преждевременна еякулация

За оптимален ефект споменатите активности за овладяване на преждевременна еякулация могат да се съчетаят с прием на Камагра / Kamagra®. Това е изцяло природен продукт с благотворно действие върху сексуалната функция. Съдържа 100% натурални съставки, които имат отношение към сексуалната дисфункция при мъже и жени. Всяка капсула доставя на организма рационална комбинация от стандартизирани екстракти на:

Формулата на природния продукт е създадена така, че да регулира еякулацията, да засилва сексуалното желание и да стимулира чувствеността на сетивата.

Безспорно предимство на продукта е, че няма противопоказания и странични ефекти за разлика от повечето синтетични медикаменти. Може да се приема продължително време, без да води до привикване. Предвиден е за дългосрочно овладяване на проблемите в леглото и повдигане на мъжкото самочувствие. За постигане на най-добри резултати е желателно да се използва минимум 3 месеца.

Търсете в аптеките или поръчайте от сайта на онлайн магазин МоМо – www.momo.bg.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 3

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.