билки за ерекция

Билки за ерекция – точните за всеки

5
(1)

Помисляли ли сте си кои билки за ерекция биха могли да доведат до желания резултат и дали изобщо съществуват такива? В днешната статия ще разгледаме точно тези въпроси и техните отговори. Всъщност, естествените лекове за проблемите в любовта са известни от векове. Още в древността, определени билки са били търсени, защото са повишавали либидото. А, освен всичко това, те действат положително и върху организма.

Билки за ерекция – всички, които може да опитате

    • Коприва – може би най-разпространеният афродизиак по нашите равнини, леснодостъпен и напълно безплатен. Семената от коприва стимулират кръвообращението в таза и половите органи, дават ви сила и помагат срещу импотентност. Освен това, може би не знаете, но семената от коприва са едни от най-добрите източници на растителен протеин. От август до октомври – вие може да откриете копривата навсякъде. Препоръчваме да я наберете като преди това сложите ръкавици, а след това я изсушите. Счукайте семенцата ѝ в хаванче, а след това може да ги консумирате с мед, мюсли или пък салати.
    • Жълтият кантарион съдържа танин, който стимулира цялостно нервната система и тази на половите органи. Жълтият кантарион също подобрява настроението. Все пак, имайте предвид, че той стимулира също работата на черния дроб и червата, което означава, че ако приемате медикаменти – те се разграждат по-бързо и ефектът от тях ще бъде намален.
    • Лавандула – ароматерапия в банята. Ароматът на лавандула събужда страстта. А, нейните цветчета могат да се добавят към сладки и солени ястия.
    • Шапиче – може би не толкова позната билка за ерекция. Всъщност, се препоръчва повече за жени, защото действа релаксиращо и спазмолитично на корема, укрепвайки също женските полови органи, но има и положителен ефект върху потентността при мъжете.
    • Пелинът се пие и до днес в Гърция като чай-афродизиак. Обикновено го има в изобилие край пътищата, а листата му се берат, след което се изсушават и ползват за чай или подправка.
    • Магданозът е добре познато кулинарно растение, което насърчава либидото. Така, че – щедро го прибавете към някое ястие или салата.
    • Невенът също се счита за една от билките за ерекция, защото има стимулиращ, спазмолитичен и успокояващ ефект. А, цветята му са чудесни за украса на ястие за любимия или любимата, което сте приготвили.
    • Епимедиум – от далечен Китай и Япония, билката повишава ниското либидо и осигурява повишено производство на сперматозоиди. Тя не насърчава само притока на кръв към половите органи, но и към мозъка. Гарантирано ще си осигурите по-хубави любовни преживявания.
    • Мака – положителният ефект на корена върху потентността и плодовитостта е високо ценен от хиляди години. Освен това, смята се, че Мака прави хората по-устойчиви на стрес и се използва все повече в народната медицина за подобряване състояния на напрежение, слабост и предменструални симптоми.
    • Козята трева е също една от билките за ерекция. Тя оптимално насочва кръвни поток към гениталната област, както и мозъка.

Не забравяйте, че билките за ерекция имат действие, което се забелязва при продължителен прием, а ефекта им може да засилите с упражнения, здравословна диета и релаксация. Имайте също предвид, че приемът на някои лекарства, стресът и тютюнопушенето може да имат негативен ефект върху потентността ви.

Комбинирана помощ от природата с билки за ерекция

Специалистите в България по мъжко здраве препоръчват прием на Камагра / Kamagra® за мъжете, които имат проблеми с либидото. Това е изцяло естествен и тестван продукт, който е създаден изцяло в помощ на хората със сексуални смущения. Благодарение на мощната си формула, която съдържа Мака 100 mg, Женшен 100 mg, L-аргинин 150 mg и Трибулус терестрис 250 mg – той се бори успешно с нарушената сексуална способност, еректилната дисфункция, ниското либидо, преждевременната еякулация и нарушената репродуктивна способност, както при мъже, така и при жени. Само с един продукт, вие ще приемате всички билки за ерекция!

Препоръчителният прием е по 1 капсула, 3 пъти дневно – след хранене. Без странични ефекти. Може да го откриете в аптечната мрежа, както и онлайн в сайта на електронен магазин MoMo – www.momo.bg.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 1

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.