сексуални дисфункции

Сексуални дисфункции при мъже и жени – проблеми и решения

5
(2)

И мъжете, и жените могат да изпитат сексуални дисфункции през определен период от живота. Какви могат да бъдат те и как да се преодолеят – научете в публикацията.

Сексуални дисфункции при мъжете

Еректилна дисфункция

Този често срещан проблем може да се дължи на заболяване или медицинско състояние, притеснение, напрежение, стрес и депресия. Еректилна дисфункция може да се наблюдава и в млада възраст, но най-често се среща сред мъжете над средна възраст. Влияние върху проблема има и намаляващият с възрастта хормон тестостерон.

Проблеми с еякулацията

Преждевременната еякулация, както и липсващата такава, могат да се дължат на приема на определени медикаменти, напрежение, сексуални травми и други фактори. Среща се често, може да бъде моментно състояние или дълговременен проблем.

Banner

Понижено сексуално влечение

Пониженото либидо при мъжете може да се дължи на редица фактори от психологически и физически характер.

Сексуални дисфункции при жените

Сексуални дисфункции могат да възникнат през всеки период от живота след навлизане на жената в зряла възраст. Най-често се наблюдават по време на менопаузата, поради намаляващите нива на женските полови хормони.

Вагинална сухота

Тя може да доведе до понижаване на либидото и болка при сексуален контакт поради намалена лубрикация. Вагиналната сухота се появява в резултат на хормонални промени, най-често през климактериума или след раждане. Психологически проблеми, като тревожност преди или по време на сексуалния акт, също могат да я предизвикат.

Ниско либидо

To може да се дължи на ниските нива на половите хормони естрогени. Хроничната умора, тревожността и депресията, както и приема на антидепресанти, могат да понижат сексуалното влечение.

Трудност или невъзможност за получаване на оргазъм

Затруднената сексуална кулминация или липсата на такава може да засегне и двата пола. Причините могат да се крият в някои психологически фактори, както и в приема на определени медикаменти.

Изпитано решение при сексуални дисфункции при мъже и жени

За сексуалните дисфункции трябва да се говори открито и да се търси решение на проблемите. В тази връзка, на българския пазар се предлага Камагра / Kamagra® – природен продукт, който успешно се справя със сексуалните проблеми и при двата пола.

Той дължи безотказното си действие на четирите мощни природни активни съставки – Трибулус терестрис, Мака, L-аргинин и Женшен.

Трибулус терестрис е лечебната билка Бабини зъби, която е известно средство за подобряване на либидото и справяне със сексуалните проблеми. Тя доказано подобрява потентността и засилва сексуалното желание, подпомага хормоналния баланс и повишава енергията.

Екстрактът от Мака е естествен афродизиак за мъже и жени. Подобрява сексуалното влечение и допринася за справяне с най-често срещаните сексуални дисфункции при двата пола.

L-аргининът има множество ползи за мъжкото и женското сексуално здраве. Той подпомага кръвоснабдяването на половите органи, а по този начин подобрява и сексуалната възбуда и удовлетворение. Повишава либидото, подобрява ерекцията и нормализира нивата на тестостерона.

Женшен регулира хормоните на стреса, който често е в основата на сексуалните дисфункции. Китайската билка стимулира производството на ендорфини за по-силно сексуално удоволствие, висока потентност и увеличена еректилна способност.

Продуктът няма моментален ефект. Той е предназначен за дългосрочно решение на сексуалните дисфукции и е напълно безопасен.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 2

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.