храни за женското либидо

Храни за женското либидо – опитайте тези, вкусете удоволствието

5
(2)

Съществуват храни за повишаване на женското либидо, които често биват пренебрегнати. Независимо дали се наслаждавате на различни афродизиаци, подправяте ястията си с екзотични вкусове или подхранвате телата си с богати на хранителни вещества суперхрани, включването на определени хранителни продукти в диетата може да подобри интимността и да обогати романтичните преживявания. Така че, дами защо не се впуснете в кулинарно пътешествие, за да откриете силата на най-добрите храни за женското либидо и да запалите отново пламъците на страстта?

Арсенал от афродизиаци – храни за женското либидо, които събуждат желанието

Сред множеството храни, повишаващи либидото, някои се открояват като истински афродизиаци. Храни като тъмен шоколад, стриди и ягоди отдавна се славят със способността си да събуждат желанието и да стимулират страстта. Тъмният шоколад, богат на антиоксиданти и фенилетиламин, предизвиква чувство на еуфория и възбуда. Стридите, известни с високото си съдържание на цинк, повишават нивата на тестостерон, докато ягодите възбуждат сетивата със своя съблазнителен външен вид и високо съдържание на витамин С. То от своя страна подобрява притока на кръв – решаващ аспект на сексуалната възбуда.

Подправки и билки за вкусни храни за женското либидо и по-добър любовен живот

Насладете се на вкусовите си рецептори, като съживявате едновременно с това и либидото, включвайки подправки и билки в ястията си. Канелата е първата подправка с доказани качества за сексуални удоволствия. Подправянето на храните с нея действа в посока увеличаване притока на кръв към гениталиите, повишавайки чувствителността и удоволствието, а с това и женското либидо. Следващата подправка заслужаваща внимание е шафран. Тя не само добавя различен вкус, но и действа като естествено подобрява настроението. По този начин спомага за предприемане на интимни действия от страна на жената с по-голямо желание. Освен това билки като женшен и корен от мака са били използвани от векове за подобряване на сексуалната функция и либидото при жените, което ги прави ценни добавки към всяка диета, насочена към подобряване на интимността.

Подхранете тялото и подсилете чувствеността с качествени храни за женското либидо

Заредете тялото си с богати на хранителни вещества суперхрани, които не само насърчават цялостното здраве, но и повишават либидото и сексуалната жизненост. Например авокадото е пълно с полезни за сърцето мазнини и витамин Е. Но редовната му консумация повишава възбудата чрез подобряване на притока на кръв и производството на хормони отговорни за това. Мазната риба пък като сьомга и скумрия, богата на омега-3 мастни киселини, подхранва тялото и издръжливостта, насърчавайки положително настроение и повишено желание за интимност.

Емоционална връзка с храната и партньора за увеличаване на женското либидо

Освен физическите ползи, самият процес на хранене може дълбоко да повлияе на интимността и връзката. Както се казва човек се храни чрез очите. Затова се постарайте храните да са поднесени така, че да искате да вкусите всяка хапка, да оцените текстурите, вашите рецептори да се насладят на различни усещания. Това ще подобри сетивното усещане, ще отпусне тялото и със сигурност ще стимулира желанието за следващи стъпки. Най-добре е да споделяте романтични вечери с партньора си, което ще укрепи и емоционалната връзка помежду ви. А така ще се постави и една много добра основа за интимности от друго естество.

Природна мощ като допълнение към вкусните храни за женското либидо

Дами, за сигурно и качествено повишаване на сексуалното желание и подобряване на интимния живот се доверете на Камагра / Kamagra®. Това е природен продукт, който увеличава либидото, усилва възбудата и спомага за достигане на по-голямо сексуално удоволствие. Ефектът си дължи на добре подбраната комбинация от висококачествени натурални екстракти от Мака, Женшен, Трибулус терестрис и L-аргинин. По отношение на женското либидо:

  • Мака повишава сексуалното желание и помага за преодоляване на интимните дисфункции
  • Женшен регулира хормоните на стреса и допринася за по-голямо сексуално удоволствие
  • Трибулус терестрис показва завидни качества при увеличаване на либидото, сексуалната чувственост
  • Аминокиселината L-аргинин разширява клиторалните кръвоносни съдове, като така стимулира притока на кръв към ерогенните зони и повишава възбудимостта

Друго качество на продукта е високият му профил на безопасност, което го прави напълно подходящ за продължителна употреба. Това дава решение в дългосрочен план на сексуални проблеми и при двата пола.
Не се колебайте, потърсете в аптеките или за по-голямо удобство поръчайте онлайн от електронен магазин МоМо – www.momo.bg.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 2

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.