преждевременна еякулация

Преждевременна еякулация – как да удължим сексуалния акт?

5
(1)

Дълъг сексуален акт без преждевременна еякулация? Звучи страхотно, но какъв е начинът да овладеем преждевременната еякулация? В следващите редове ще научите решението!

Нормалната еякулация поддържа мъжкото сексуално здраве

Достигане до нормална еякулация е един от начините за снемане на ежедневния стрес, както и за отпускане на тялото и психиката.
От друга страна, невъзможността това да се случи поради преждевременна еякулация, представлява най-честия сексуален проблем сред представителите на силния пол. Това е една от причините темата да бъде широко разисквана от специалистите по сексуално здраве.

1 от 5 мъже страда от преждевременна еякулация

Преждевременната еякулация е често срещано явление при младите мъже. При нея, мъжът не успява да осъществи дълготраен контрол над процеса на еякулация. По този начин и двамата партньори остават неудовлетворени след сексуалния акт.

Banner

Обикновено преждевременна еякулация се случва малко преди същинския акт или до минута след започването му. Според специалисти, проблемът в голяма част от случаите се дължи на психологически причини. Освен тях, за нея са “виновни” нередовният полов живот, неподходящата контрацепция, липса на увереност, ниско самочувствие и други травмиращи фактори.

Липсата на контрол върху еякулацията е причина за обтегнати взаимоотношения между партньорите, както и създаване на емоционална и физическа дистанция.

От друга страна, изпитваните от мъжете стрес, чувство за вина, ниско самочувствие и депресия, влошават още повече проблема. Той предизвиква сериозни последици върху мъжката психика – чувство за непълноценност, тревожност, стрес, липса на сексуално желание.

Кои са факторите, провокиращи преждевременна еякулация?

  • Стрес
  • Депресия
  • Възпалителни заболявания на пикочния канал и простатната жлеза
  • Висока полова активност
  • Заболявания като остеохондроза
  • Прием на кортикостероиди, статини и др.

Какви са последиците от преждевременна еякулация?

Преждевременната еякулация настъпва неконтролируемо и бързо. Или казано по друг начин, преждевременната еякулация се случва много преди желания и от двамата партньори момент. Тя може да настъпи в началото на любовната игра, както и няколко секунди или минути след започване на половия акт. Преждевременната еякулация може да причини сериозна психологична травма, пораждайки чувство за непълноценност, липса на удовлетворение от интимните контакти и понижаване на самочувствието.

Кои са начините за овладяване на преждевременна еякулация?

Според специалисти, колкото по-здравословен начин на живот води един мъж, толкова по-малко сексуални проблеми ще има той. Необходимо е мъжът да се откаже или поне да намали до минимум приема на алкохолни напитки и употребата на цигари. Освен, че те оказват цялостна вреда върху организма, нанасят такава и върху половата система.

Друг начин за подобряване функцията на репродуктивната система и преодоляване на преждевременната еякулация е здравословното хранене. То включва прекратяване употребата на генетично модифицирани храни, лишени от полезни за организма вещества. Добре е да се избягва приема на хранителни продукти, съдържащи рафинирана захар и глюкоза. Рафинираната захар е една от основните причини за развитие на диабет и затлъстяване. Вследствие на тях се понижават нивата на мъжкия полов хормон тестостерон, което води до влошаване на здравословното състояние. Продуктите със съдържание на соя също трябва да се ограничат, тъй като те съдържат фитоестрогени, които могат да нарушат хормоналния баланс при мъжете.

Специалистите съветват страдащите от преждевременна еякулация мъже да потърсят начин за овладяване на затормозяващите ги психологически притеснения. Това може да се осъществи чрез спокоен и откровен разговор с партньора, релаксиращи практики, спортуване, разходки сред природата и др.

Сложете край на проблема „преждевременна еякулация“ и удължете сексуалната наслада

Ефективен продукт за преодоляване на преждевременната еякулация е Камагра / Kamagra®.

Това е природен продукт, създаден специално за мъже. Продуктът е предназначен за овладяване на преждевременната еякулация и задържане на ерекцията. Съдържа 4 от най-мощните продукти с отношение към сексуалната дисфункция при мъжете – L-аргинин, Трибулус терестрис, Жен-шен и Йохимбе. Те имат изразено благоприятно действие върху мъжките сексуални способности и помагат за преодоляване на преждевременната еякулация. Премахва стреса, тревожността и умората и увеличава качеството и продължителността на ерекцията.

Освен това подпомага образуването на азотен оксид и синтеза на белтъчини. Азотният оксид разширява кръвоносните съдове на мъжкия полов орган, което води до кръвонапълване и ерекция. Оказва стимулиращо действие върху сперматогенезата – увеличава броя на сперматозоидите и подобрява подвижността им. Повишава физическата издръжливост.

Доказано увеличава либидото, честотата на сексуалните контакти и повишава нивото на мъжките полови хормони (напр. тестостерон) с 33%.

Приема се по 1 капсула, 2-3 пъти дневно след хранене. Прилага се до овладяване на преждевременната еякулация и постигане на желаната полова издръжливост и мощ. Това е напълно безвреден продукт, с научно доказан ефект, при който не се наблюдават странични ефекти при продължителен прием.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 1

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP).