как да повишим либидото си

Как да повишим либидото си – съвети, които работят!

5
(1)

Ако често се питаме как да повишим либидото си, значи сексуалното ни желание е критично ниско и е време да го съживим!

Как да повишим либидото си?

Преодоляване на страха от провал

Високите очаквания относно сексуалното представяне могат да се превърнат в „убиец” на интимните отношения. Макар от страх от провал в леглото да страдат повече мъже, тревожността преди полов акт не пропуска да засегне и представителките на нежния пол. Стресът намалява желанието за секс и може да се превърне в причина за пълен отказ от сексуални изживявания. Елиминирането на проблема започва с ясното осъзнаване на естеството на сексуалния акт. Той е нужно да се разглежда като уникално преживяване, а не режисиран филм за възрастни. Добре е да се наблегне още върху връзката между партньорите. Ако изпитвате тревожност – споделете с партньора си. Все пак той е човекът, който може да ви помогне да преодолеете излишното напрежение.

Работа върху самочувствието

Доброто мнение за себе си може да повлияе положително върху множество аспекти от сексуалния живот. Обратно – ниското самочувствие може да намали либидото и инициативата за сексуални контакти. Ако смятате, че водите нездравословна връзка със самия себе си помислете за разчупване на токсичните навици. Постарайте се да се грижите добре за физическото и менталното си здраве. Правете нещата, които ви карат да се чувствате щастливи и пълноценни, научете се да обичате първо себе си и да се грижите за собствените си нужди. Това би подобрило и способността ви за изграждане на здрави връзки с околните.

Banner

Запалване на страстта в интимните отношения

Дългите връзки са хубави, но привикването към интимния партньор може да бъде нож с две остриета. От една страна то води до дълбоко опознаване на човека до нас, а от друга до охлаждане на сексуалната страст. Не се успокоявайте с мисълта, че това е нормалният развой на дългите връзки – поработете върху запалване на искрата между двама ви. Първо поговорете – от какво имате нужда в сексуален аспект и какво би допринесло за разнообразяване на секса. Все пак неслучайно „апетитът идва с яденето”. Извън спалнята помислете за романтика. Разходка сред природата, вкусна вечеря, вино, домашно кино и приятен масаж задоволяват сетивата и нуждата от романтична близост с партньора. Бъдете креативни – сега е моментът да експериментирате, да разпалите огъня на привличането и да допринесете за подобряване на интимната връзка.

Иновативен природен подход – правилният отговор на въпроса как да повишим либидото си

Когато помислим за повишаване на сексуалното желание, първо се сещаме за синтетичните продукти с мигновен ефект. Пропускаме обаче редицата им недостатъци, здравния риск и това, че често не съществуват във форма, подходяща за жени. Благодарение на научния напредък в тази посока вече няма нужда да помисляме за синтетични продукти за повишаване на либидото. Можем спокойно да заложим на природната алтернатива, подходяща за мъже и жени – Камагра / Kamagra®.

Продукт с изцяло натурален произход. Съдържа рационално комбинирани активни съставки с действие, насочено към повишаване на либидото и преодоляване на сексуалните проблеми. Приемът му спомага за премахване на умората и физическото изтощение, които често съпътстват липсата на сексуално желание. По този начин допринася за усилване на сексуалното удоволствие, което пък помага за подобряване на интимната връзка с партньора.

Като напълно натурално средство, продуктът не проявява странични ефекти. Продължителен прием се изисква до постигане на трайни положителни резултати.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 1

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.