либидо вино

За по-високо либидо при жените – червено вино с мярка!

0
(0)

Умереният прием на червено вино е стимул за женското либидо. Това сочи изследване на италиански учени, публикувано в Journal of Sexual Medicine. В следващите редове ще разберете повече по темата, така че не ги пропускайте!

Повече за проучването, което установява, че приемливата за организма доза червено вино е приятел на женското либидо

Изследването е проведено от учени от университета във Флоренция, Италия. То обхваща 798 италианки на възраст между 18 и 50 години, които са в добро сексуално здраве. Всички те са от винарския район Кианти в Тоскана.

За целите на проучването участничките са разделени на 3 групи според дневният им прием на червено вино. В първата група са жените, които пият 1-2 чаши дневно. Във втората са тези, които приемат по-малко от 1 чаша на ден. В третата са въздържателките. Дамите, които консумират повече от 2 питиета всеки ден не са обект на изследване, за да се изключи възможността за злоупотреба с алкохол.

Banner

Учените молят участничките да попълнят въпросник с 19 въпроса, за да измерят техния Индекс на сексуалната функция. По-високият резултат означава по-добра сексуална функция.

Обяснение на резултатите от изследването, което доказва, че приемът на червено вино с мярка стимулира женското либидо

От анализа на данните се оказва, че жените, които пият 1-2 чаши червено вино на ден, са с най-високо либидо. Въз основа на това учените заключват, че съществува връзка между умерения прием на червено вино и високото сексуално желание при дамите. Изследователите обясняват зависимостта с химични съединения в тъмното вино, които увеличават притока на кръв към гениталиите – важен фактор за по-добро либидо.
По отношение на удовлетвореността от секса и оргазмичността учените не откриват съществена разлика между жените, които пият 1-2 чаши вино и останалите.

Друго интересно заключение е, че дамите, които пият вино с удоволствие и мярка, запазват сексуалния си апетит до по-късна възраст. Изводът се базира на факта, че любителките на рубинената напитка, участвали в проучването, са по-големи на години от останалите доброволки.

Освен на виното дамите могат да разчитат и на друг мощен природен стимул за подобряване на своето либидо

Видни наши специалисти по сексуално здраве препоръчват Камагра / Kamagra® като средство на първи избор за увеличаване на женското либидо. Това е изцяло природен продукт, който стимулира нагона, усилва чувствеността на сетивата, поддържа психическата и физическа мощ.

Благотворният ефект на Камагра върху сексуалната способност се дължи на уникалната формула от вещества с отношение към сексуалните дисфункции при мъжете и жените. Всяка капсула съдържа стандартизирани екстракти от Трибулус терестрис (Бабини зъби) 250 mg, L-аргинин 150 mg, Мака 100 mg и Женшен 100 mg. Съставките взаимно допълват и усилват ефекта си.
Камагра няма противопоказания. Подходящ е за продължителен прием. Ефектът е дълготраен.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.