лечение на еректилна дисфункция

Лечение на еректилна дисфункция – ето как!

0
(0)

С напредване на възрастта все повече мъже страдат от нарушение на сексуалната функция и се вълнуват от лечение на еректилна дисфункция. Нека заедно разберем в какво се състои то! Преди това обаче да се запознаем с честотата на разпространение на състоянието и причините за неговата поява.

Честота на разпространение на еректилна дисфункция

Специалистите посочват, че около 50% от мъжете на възраст от 40 до 70 години страдат от еректилна дисфункция. Като в последните години все повече млади мъже се сблъскват с този сексуален проблем.

Заболявания като причина за еректилна дисфункция

Известно е, че сексуалната функция зависи от здравословното състояние на организма. Ето защо като основна причина за еректилна дисфункция се посочват различни заболявания – сърдечно-съдови, метаболитни и невродегенеративни (болест на Паркинсон, Алцхаймер, множествена склероза).

Съществува и неврологично обусловена еректилна дисфункция, която е свързана с травми на главния или гръбначния мозък, инсулт и др.

Житейски навици, които провокират еректилна дисфункция

Въпреки че съществуват чисто медицински състояния, които водят до намаляване на сексуалната функция, за много мъже причината се крие в прекомерния стрес и вредните лични навици. Такива са лошият хранителен режим, приемът на алкохол в прекомерни количества, тютюнопушенето и заседналият начин на живот. Общият ефект от действието на тези фактори е свързан с намаляване притока на кръв към гениталиите на мъжа, намаляване на енергичността и възбудимостта и съответно поява на сексуални проблеми.

Ще опишем как здравословният начин на живот и малката помощ на няколко природни продукта могат да преборят този мъжки проблем и да подобрят сексуалните функции.

Промяна в начина на живот, необходима за лечение на еректилна дисфункция

Придържане към полезен хранителен режим

Спазването на здравословна диета е стъпка към лечението на еректилна дисфункция. Мазните и тежки храни непременно трябва да се изключат от ежедневното меню. Тази мярка се налага, тъй като консумацията на въпросните продукти повишава риска от диабет и сърдечно-съдови заболявания. А те, както вече споменахме, се разглеждат като рисков фактор за поява на еректилна дисфункция.

Повече двигателна активност

Спортът е здраве! Именно поради това той е неделима част от лечението на еректилна дисфункция. Има редица упражнения, които благоприятстват сексуалната функция при мъжете. Изпълнявани редовно, те допринасят за доброто кръвоснабдяване на половите органи, повишават енергията и помагат за редуциране на стреса.

Отърсване от стреса

Снемането на напрежението може да е от голяма помощ на мъжете и да подпомогне лечението на еректилна дисфункция. За целта е добре да практикуват релаксиращи техники (дълбоко дишане, медитация, тай-чи) или да се отдадат на любимо занимание.

Естественото лечение на еректилна дисфункция

Промените в начина на живот са изключително важна част от лечението на еректилна дисфункция. За пълното възстановяване на мъжката потентност обаче се налага да се пристъпи към прием на специално създадени за целта терапевтични средства.

За лечение на еректилна дисфункция се изписват различни медикаменти (антидепресанти, фосфодиестеразни инхибитори, простагландини и др.). В голяма част от случаите обаче, те не дават задоволителни резултати и крият риск от много странични ефекти. Ето защо ние препоръчваме тяхна разумна природна алтернатива – Камагра / Kamagra®. С помощта на този 100% натурален продукт, който е неделима част от лечението на еректилна дисфункция, сексуалните проблемите ще останат в миналото.

Активните съставки на Камагра са 4 от най-мощните природни вещества с отношение към мъжката сексуална дисфункция

Всяка капсула съчетава силата на стандартизирани екстракти от L-аргинин, йохимбе (10% екстракт), жен-шен и трибулус терестрис. Те прекрасно се допълват и имат взаимно усилващ ефект. В резултат от перфектното взаимодействие между съставките, спомага за овладяване на преждевременна еякулация и задържане на ерекцията. Освен това съдейства за повишаване на сексуалната способност и либидото, и за увеличаване броя и подвижността на сперматозоидите.

Съставките се нуждаят от време, за да разгърнат напълно потенциала си. Именно поради това се препоръчва продуктът да се приема продължително време по 1 капсула 2-3 пъти дневно след хранене. Прилага се до овладяване на преждевременната еякулация и постигане на желаната полова издръжливост и мощ. Дълговременната употреба не крие риск от нежелани ефекти и странични реакции.

Освен че е ефективен и напълно безопасен, продуктът е икономически изгоден.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.