проблеми с мъжката потентност

Често срещани проблеми с мъжката потентност – ето кои са те!

0
(0)

Проблеми с мъжката потентност спохождат все повече представители на силния пол. Причините за появата им имат разнообразен характер. Върху интимния живот на мъжете оказват влияние начинът на живот и хранене, хормоналният баланс, психическото състояние, здравето на кръвоносните съдове и още редица фактори. В следващите редове ще представим три сексуални дисфункции, с които мъжете често се сблъскват. Ще предложим и решение на интимните смущения.

Често срещани проблеми с мъжката потентност

Еректилна дисфункция

Еректилните проблеми са сред най-разпространените сексуални нарушения сред мъжете. Еректилната дисфункция е свързана с невъзможност за постигане и задържане на ерекция, а за това е необходимо добро кръвоснабдяване в областта на гениталиите. В този ред на мисли, състоянието може да е индикатор за нарушено кръвоснабдяване. Причините за този проблем могат да бъдат както физиологични, така и психологични.

Преждевременна еякулация

За разлика от еректилната дисфункция, която се проявява по-често при зрели мъже, преждевременната еякулация може да засегне мъже от всички възрасти. За съжаление, конкретната причина за сексуалното смущение не е напълно изяснена. Тази дисфункция трудно се диагностицира и често остава „в сянка“, защото мъжете рядко търсят решение на интимния проблем.

Понижено либидо или намалено сексуално желание

Намаленото сексуално влечение също може да се дължи както на физиологични, така и на психологични причини. Либидото и при двата пола претърпява промени в различните етапи от живота. С напредване на възрастта започва да се счита за „нормално” сексуално смущение. Внезапното и продължително нарушение на сексуално влечение обаче, е индикатор за наличие на проблем от интимен характер.

Защо не бива да се пренебрегва появата на проблеми с мъжката потентност?

Представителите на силния пол често неглижират сексуалните проблеми. Освен че вредят на интимния живот, с появата си тези смущения могат да сигнализират за протичащ здравословен проблем. С половото здраве са свързани важни системи в човешкия организъм – ендокринната, нервната, кръвоносната. Дори и малко нарушение в една от тези системи може да доведе до сексуално смущение, което изисква адекватно и навременно решение.

За справяне с най-често срещаните сексуални проблеми при мъжете е създаден природният продукт

Камагра / Kamagra®. Той повлиява еректилните нарушения, съдейства за повишаване на сексуалното влечение и за регулиране нивата на половите хормони. Съдържа единствено естествени активни съставки, всяка с мощно действие за справяне със сексуалните смущения. Комплексно средство за поддържане на мъжката полова, физическа и психическа мощ. Не предизвиква мигновен ефект – продуктът е предназначен за дългосрочно справяне със сексуални проблеми. Действието настъпва индивидуално, като положителен ефект се наблюдава до 4 седмици след започване на приема. Няма противопоказания поради напълно натуралния състав.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.