проблеми с мъжката потентност

Често срещани проблеми с мъжката потентност – ето кои са те!

0
(0)

Проблеми с мъжката потентност спохождат все повече представители на силния пол. Причините за появата им имат разнообразен характер. Върху интимния живот на мъжете оказват влияние начинът на живот и хранене, хормоналният баланс, психическото състояние, здравето на кръвоносните съдове и още редица фактори. В следващите редове ще представим три сексуални дисфункции, с които мъжете често се сблъскват. Ще предложим и решение на интимните смущения.

Често срещани проблеми с мъжката потентност

Еректилна дисфункция

Еректилните проблеми са сред най-разпространените сексуални нарушения сред мъжете. Еректилната дисфункция е свързана с невъзможност за постигане и задържане на ерекция, а за това е необходимо добро кръвоснабдяване в областта на гениталиите. В този ред на мисли, състоянието може да е индикатор за нарушено кръвоснабдяване. Причините за този проблем могат да бъдат както физиологични, така и психологични.

Преждевременна еякулация

За разлика от еректилната дисфункция, която се проявява по-често при зрели мъже, преждевременната еякулация може да засегне мъже от всички възрасти. За съжаление, конкретната причина за сексуалното смущение не е напълно изяснена. Тази дисфункция трудно се диагностицира и често остава „в сянка“, защото мъжете рядко търсят решение на интимния проблем.

Banner

Понижено либидо или намалено сексуално желание

Намаленото сексуално влечение също може да се дължи както на физиологични, така и на психологични причини. Либидото и при двата пола претърпява промени в различните етапи от живота. С напредване на възрастта започва да се счита за „нормално” сексуално смущение. Внезапното и продължително нарушение на сексуално влечение обаче, е индикатор за наличие на проблем от интимен характер.

Защо не бива да се пренебрегва появата на проблеми с мъжката потентност?

Представителите на силния пол често неглижират сексуалните проблеми. Освен че вредят на интимния живот, с появата си тези смущения могат да сигнализират за протичащ здравословен проблем. С половото здраве са свързани важни системи в човешкия организъм – ендокринната, нервната, кръвоносната. Дори и малко нарушение в една от тези системи може да доведе до сексуално смущение, което изисква адекватно и навременно решение.

За справяне с най-често срещаните сексуални проблеми при мъжете е създаден природният продукт

Камагра / Kamagra®. Той повлиява еректилните нарушения, съдейства за повишаване на сексуалното влечение и за регулиране нивата на половите хормони. Съдържа единствено естествени активни съставки, всяка с мощно действие за справяне със сексуалните смущения. Комплексно средство за поддържане на мъжката полова, физическа и психическа мощ. Не предизвиква мигновен ефект – продуктът е предназначен за дългосрочно справяне със сексуални проблеми. Действието настъпва индивидуално, като положителен ефект се наблюдава до 4 седмици след започване на приема. Няма противопоказания поради напълно натуралния състав.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.