6 храни за силна ерекция: вижте тайната на Казанова

Споделете ни в социалните мрежи...Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Print this page
Print

Много изследвания потвърждават, че за силна ерекция и подобряване на мъжките сексуални функции може да се разчита на природни продукти. Това звучи обнадеждаващо за мъжете, борещи се с еректилна дисфункция, слабо либидо и други сексуални проблеми. В настоящия материал ще посочим храни, за които е доказано, че улесняват постигането на продължителна и силна ерекция. За две от тях съществуват сведения, че редовно са присъствали на трапезата на легендарния венециански любовник Джакомо Казанова. Според специалистите те са помогнали за поддържането на неговото легендарно високо либидо и силната му мъжка сексуалност.

6 доказани храни, подпомагащи постигането на дълга и силна ерекция

Чесън. Избягването на чесъна поради специфичния му аромат се счита за една от причините за поява на мъжки сексуални проблеми. Проучвания доказват, че чесънът стимулира производството на тестостерон за повишаване на либидото при мъжете. За ролята му на естествен сексуален стимулант допринася още една негово особеност. Чесънът понижава кръвното налягане при хипертония. Това помага за постигане на силна ерекция, тъй като именно хипертонията е сред водещите причини за еректилна дисфункция.

Цитрусови плодове. Те са богати на биофлавоноиди като кверцетин, който повишава нивата на азотен оксид в кръвта. Той има важна роля за отпускането на гладката мускулатура в съдовите стени. Това подпомага постигането на ерекция.

Цвекло и зелени листни зеленчуци. Те съдържат нитрати, които полезните бактерии в червата преработват до нитрити. Именно те служат като ресурс за синтезата на азотен оксид, важен за мъжките сексуални функции.

Люти чушки. Алкалоидът капсаицин в тях стимулира производството на азотен оксид и подобрява циркулацията на кръвта в периферните зони. Освен това оказва благоприятно действие за поддържане нивата на тестостерон.

Стриди. Според трудовете, посветени на Джакомо Казанова, закуската на великия любовник редовно е включвала стриди. На тях се отдава неговото свръхлибидо и силна сексуалност. Тези морска дарове действат като афродизиак и улесняват постигането на достатъчно силна ерекция. Ефектът им се дължи на високото съдържание на цинк, магнезий и селен – ключови стимулатори на синтезата на тестостерон.

Корен от жен-шен. Още един продукт, който Казанова редовно е консумирал в различни форми. Жен-шенът засилва ефекта на азотния оксид, премахва тревожността и повишава физическата издръжливост на мъжете.

Съвременното средство, събрало природната сила за преодоляване на еректилна дисфункция

За потвърждаване способността на природните продукти да подпомагат постигането на трайна и силна ерекция, доверете се на Камагра/Kamagra®. Като изцяло природен продукт тя включва екстракт от любимия на Казанова жен-шен, в комбинация с още 3 съставки. Това са екстракт от йохимбе, L-аргинин и екстракт от бабини зъби (трибулус терестрис). Комбинираният им ефект помага за справяне със сексуални проблеми като еректилна дисфункция, слабо либидо, преждевременна еякулация.

Ybilei_20-god_Borola_3

borola
Споделете ни в социалните мрежи...Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Print this page
Print

Коментари

avatar