еректилна дисфункция

Срещу еректилна дисфункция, консумирайте тези храни!

0
(0)

Еректилна дисфункция е сред най-честите сексуални смущения, които застигат мъжката половина от човечеството. Неведнъж сме дискутирали причините за този неприятен проблем, който придобива все по-тревожни измерения. Но не по-рядко сме споделяли и различните мерки и средства, които водят до благоприятен развой и се явяват ключът към подобряване на сексуалните способности на мъжа.
С напредване на възрастта мъжът става все по-предразположен към различни неразположения, свързани с половото здраве. Затова, дори когато то е в добро състояние, няма да ви навреди да включите следните храни в режима си, които се отличават с особени ползи за сексуалното здраве.

Полезни храни срещу еректилна дисфункция

Ядки

И по-специално орехите, които са особено полезни за мъжа заради съдържащите се в тях големи количества аргинин – аминокиселина, която тялото използва за производството на азотен оксид, за който учените смятат, че предотвратява възпаленията, които са в основата на проблемите с плодовитостта.
Ядките са чудесен източник и на фибри, витамин Е и фолиева киселина, но трябва да се консумират умерено, защото са и много калорични.

Миди

Пресните миди се отличават с особени ползи за мъжете. Тези черупчести морски организми стимулират производството на тестостерон, а това оказва особено благоприятно влияние върху сексуалното желание и половата мощ. Те са и особено богати на цинк – един от най-полезните минерали за здравето на мъжа.

Banner

Диня

Този плод е особено предпочитан през летните месеци заради сладкия си и освежаващ вкус. Динята се отличава и със забележителни хранителни качества заради съдържащите се в нея съединения, които оказват благоприятен ефект върху кръвоносните съдове. А проблемите с кръвообращението нерядко оказват негативен ефект върху ерекцията.

Натурален шоколад

Редица проучвания доказват, че флавоноидите, които се съдържат в черния шоколад, подобряват кръвообращението във всяка част от тялото, включително и в половия орган при мъжа. Благоприятният ефект на флавоноидите се дължи на техните антиоксидантни свойства.

Комбинация от полезни съединения, които подобряват еректилната функция при мъжете

Създателите на природния продукт Камагра / Kamagra® дълго време са проучвали свойствата и качествата на всяка една от отделните съставки на продукта, но са стигнали до извода, че в комбинация те оказват най-благоприятен ефект върху половите способности на мъжа.

Всяка една от активните съставки – L–аргинин, йохимбе, жен-шен и трибулус терестрис, има отношение към сексуалното здраве на мъжа и допринася за постигане и поддържане на по-добра ерекция, повишаване на броя и качеството на сперматозоидите, повишаване на либидото и физическата издръжливост и нормализиране на хормоналните нива.

Особено благоприятен е ефектът от приема  при преждевременна еякулация, еректилна дисфункция и ниско сексуално влечение. Приема се по 1 капсула 2 до 3 пъти дневно, а ефект се наблюдава след поне едномесечен прием.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.