еректилна дисфункция

Овладяване на еректилна дисфункция по нетрадиционен начин

0
(0)

В търсене на алтернативен метод за справяне с еректилна дисфункция бразилски учени от Държавния университет на Минас Жерайс се натъкват на изненадващо откритие. Те установяват, че токсин в отровата на най-смъртоносния паяк в света – паякът скитник – може да се използва за преодоляване на сексуалното нарушение. Разберете как в настоящата статия.

Как отровата на паяка скитник помага срещу еректилна дисфункция?

През 2010 г. паякът скитник (Phoneutria nigriventer) оглави класацията в „Книгата за рекорди Гинес“ за най-смъртоносни паяци на Земята. Първото място е напълно оправдано, защото едва 0,006 mg от отровата му са достатъчни, за да убие мишка. Голяма част от хората, които са имали нещастието да се сблъскат с него, също са намирали смъртта си дори след прием на противоотрова. Представителите на силния пол, които обаче като по чудо оцеляват, също не се разминават без последствия. Голяма част от тях получават приапизъм – постоянна болезнена ерекция, която е потенциално опасна за здравето и в крайни случаи може да доведе до ампутация. Това привлича вниманието на бразилските изследователи и верни на изследователския си дух, те решават да обърнат нещата в полза на засегнатите от еректилна дисфункция. След дълги лабораторни изследвания установяват, че приапизмът е предизвикан от токсина PnTx2-6. Извличат го от смъртоносната отрова на паяка скитник и въз основа на него създават пептида PnPP19, който не е токсичен. Впоследствие успешно го изпробват върху животински модели. При инжектиране пептидът PnPP19 предизвика ерекция при мишки. Не са наблюдавани странични ефекти от употребата му. Положителните резултатите се запазват дори след отчитане на фактори като високо кръвно налягане и повишена кръвна захар. Фактът, че пептидът PnPP19 не предизвиква увреждане на тъканите на пениса, обнадеждава учените, че може да се използва за създаването на медикамент за овладяване на еректилна дисфункция. Към момента членовете на научния екип са фокусирали вниманието си върху избора на рационална лекарствена форма. По думите на д-р Каролина Нунес Силвия, главен автор на изследването, ако медикаментът успешно премине етапите на клиничното проучване, той ще се появи на пазара през 2023 г.

Кое е най-достъпното и надеждно природно средство у нас срещу еректилна дисфункция?

Еректилната дисфункция е належащ проблем, който незабавно трябва да се преодолее. За щастие решението на българския пазар идва с Камагра / Kamagra®. Този изцяло природен продукт представлява рационална комбинация от четири от най-мощните природни продукти с отношение към сексуалната дисфункция при мъжете. Всяка негова капсула доставя на организма оптимално количество L – аргинин 250 mg, йохимбе 50 mg (10% екстракт), жен-шен 150 mg и трибулус терестрис 150 mg. При редовен и продължителен прием по 1 капсула 2-3 пъти дневно след хранене Камагра води до овладяване на смущаващите симптоми на импотентност като преждевременна еякулация, невъзможност за постигане на ерекция и намалено либидо. Обикновено активните съставки разгръщат напълно потенциала си за срок от минимум 4 седмици. Камагра е напълно безвреден продукт с научно доказан ефект и е перфектният избор за трайно справяне с проблемите на мъжката потентност.

Banner

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.