еректилна дисфункция

Еректилна дисфункция – 4-те водещи причини

0
(0)

Еректилната дисфункция е сексуален проблем с най-комплексно и негативно влияние върху живота на мъжа. Последствията от нея са много и се посочват като водещи причини за семейните проблеми на засегнатите мъже. Кои обаче са причините за поява на еректилна дисфункция? Ще представим водещите 4 сред тях и ще посочим как може да бъде преодолян ефектът им.

Факторите, на които се дължи появата на еректилна дисфункция при болшинството от засегнатите

Специалистите посочват, че еректилна дисфункция се развива под влиянието както на физически, така и на емоционални фактори. Преодоляването й зависи от премахване влиянието на всички тях. Посочват се 4 водещи фактора, които общо са в основата на над 90% от случаите на проблеми с ерекцията.

1. Съдови заболявания. За постигането на качествена ерекция е необходимо да се достави достатъчно кръв до съдовете на пениса. Всеки съдов проблем, който затруднява кръвообращението, особено в периферните зони на тялото, може да провокира еректилна дисфункция. При засегнатите мъже трябва да се вземат мерки за подобряване на кръвообращението.

Banner

2. Неврологични проблеми. За постигането на силна ерекция е необходимо правилно функциониране на нервната система. Стресът, преумората и тревожността са сред водещите причини за поява на проблеми с ерекцията.

3. Прием на определени лекарства. Еректилната дисфункция може да е последствие от страничните ефекти на някои медикаменти. В това число влизат най-вече антидепресантите и лекарствата срещу хипертония.

4. Нездравословен начин на живот. Проблеми с ерекцията може да се появат поради залежаване, злоупотреби с алкохол или упойващи вещества и др. Те влошават периферното кръвообращение. Избягването на подобни фактори се препоръчва като важна част от лечението на еректилна дисфункция.

Решението при еректилна дисфункция

Независимо от причините за появата й, еректилната дисфункция подлежи на трайно овладяване. Това може да се постигне за няколко месеца с приема на Камагра / Kamagra®.

Уникалният състав помага за неутрализиране ефекта на всички провокиращи еректилна дисфункция причини. В продукта са включени екстракти от жен-шен, йохимбе и трибулус терестрис (бабини зъби), както и L-аргинин. Приемът му помага за справяне с еректилна дисфункция и други сексуални проблеми като преждевременна еякулация, нисък тестостерон, слабо либидо.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP).