еректилна дисфункция

Срещу еректилна дисфункция – повече източници на биофлавоноиди!

0
(0)

Редовната консумацията на храни, богати на биофлавоноиди, може значително да намали риска от еректилна дисфункция. Това сочи ново проучване, публикувано в American Journal of Clinical Nutrition от учени от Университета на Източна Англия и Училището за обществено здраве „Т. Чан” в Харвард, САЩ.

Как изследователите достигат до извода, че биофлавоноидите в менюто предпазват от еректилна дисфункция?

Членовете на научния екип поставят началото на задълбоченото проучване през 1986 г. Оттогава до края на експеримента през 2016 г. те подлагат на регулярни изследвания 50 000 мъже на средна възраст. През годините събират информация за сексуалния живот и за хранителния режим на доброволците. При сравнителния анализ на данните установяват, че мъжете, които редовно консумират храни с високо съдържание на биофлавоноиди, и по-специално антоцианини, флавони и флавоноиди, имат 14% по-малък риск от еректилна дисфункция, отколкото тези, които не приемат подобни храни. Процентът се увеличава до 21% при представителите на силния пол, които паралелно с приема на посочените биофлавоноиди практикуват спорт. Резултатите остават непроменени при отчитане на фактори като телесно тегло и консумация на кофеин и тютюн. „Предишни изследвания бяха установили, че биофлавоноидите в диетата, намаляват опасността от диабет и сърдечно-съдови заболявания. Нашето проучване обаче е първото, което констатира, че тези водноразтворими растителни пигменти спомагат за предпазване от еректилна дисфункция, състояние, което засяга близо половината от мъжете на средна и напреднала възраст”, не крие гордостта си от успеха проф. Адин Касиди, автор на експеримента. Той приканва представителите на силния пол, които попадат в рисковата група, своевременно да повишат приема на източници на биофлавоноиди. По думите му най-силно изразен протективен ефект срещу еректилна дисфункция имат цитрусите, горските плодове (боровинки, къпини и касис), черешите и репичките. Чаша червено вино също може да предотврати появата на сексуалния проблем. Относно шоколада проф. Касиди е категоричен, че той съдържа огромно количество флавоноиди, но профилактичното му действие не е толкова силно изявено.

Как да се увеличи протективният ефект на биофлавоноидите срещу еректилна дисфункция?

Редица български специалисти приканват мъжете, които са застрашени от поява на еректилна дисфункция, да съчетаят промяната в диетата с приема на Камагра / Kamagra®, за да увеличат профилактичното действие на биофлавоноидите. Този 100% натурален продукт е разработен и създаден на базата на четири от най-мощните природни съставки с отношение към сексуалната дисфункция при представителите на силния пол. Всяка капсула съдържа оптимално количество стандартизиран екстракт от L – аргинин 250 mg, йохимбе 50 mg (10% екстракт), жен-шен 150 mg и трибулус терестрис 150 mg. Благодарение на мощното взаимодопълващо действие на активните вещества той се превръща в успешен природен метод за превенция и овладяване на често срещаните сексуални проблеми при мъжете. Научно доказано е, че ефективността му е съизмерима с тази на широко употребяваните синтетични лекарствени средства. За разлика от тях обаче разрешава проблемите в самата им основа, осигурява дългосрочно решение и е абсолютно безопасен. Дори при продължителен прием не са наблюдавани странични ефекти и нежелани реакции.

Banner

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP).