нарушено кръвообращение

Нарушено кръвообращение като причина за еректилна дисфункция

0
(0)

Нарушеното кръвообращение е често срещан проблем, който засяга както мъже, така и жени. Причините могат да са различни, но едно е сигурно – при мъжете те могат да доведат до проблеми с ерекцията – един от най-големите страхове за представителите на силния пол!

Защо и как нарушено кръвообращение води до проблеми с ерекцията?

Най-често нарушеното кръвообращение се свързва със заседнал начин на живот, липса на физическа активност или небалансиран хранителен режим. Симптомите обикновено се проявяват в долните крайници. Това е така, защото дори при здрав организъм за кръвта е трудно да се върне от най-долната област на тялото обратно към сърцето.

Когато нарушение в циркулацията на кръвта предизвиква намалено кръвоснабдяване в областта на мъжкия полов орган се стига до състояние, което се нарича еректилна дисфункция. Специалистите са на мнение, че влошеното кръвообращение е една от най-честите причини за нарушение в сексуалните функции на мъжа.

Banner

Нарушено кръвообращение се дължи най-вече на здравословни проблеми като високо кръвно налягане, високи нива на холестерол и триглицериди, атеросклероза, диабет и др. И ако мъжът смята, че нарушение в сексуалната функция е едно от най-сериозните негативни последствия от проблеми с кръвообращението, то това не е съвсем така. Важно е да се обърне внимание и на други симптоми, които могат да алармират за много по-сериозни здравословни проблеми. Дори еректилните нарушения в случая могат да се приемат като ранен сигнал за проблеми с кръвообращението, защото проявите в интимната област на мъжа могат да се наблюдават една до две години преди да се стигне до по-сериозни, застрашаващи здравето състояния, свързани със съдовата система.

Трайно решение на еректилни проблеми вследствие на нарушено кръвообращение

Сексуалните смущения от съдов характер могат да бъдат овладяни чрез прилагането на мерки от различно естество. Първата и най-съществена част е ограничаване на рисковите фактори и вероятни причинители на проблема. Такива са най-вече наднорменото тегло и тютюнопушенето. Подобряване на двигателната активност също допринася за овладяване на циркулаторните нарушения. По този начин, освен че се облекчават еректилните проблеми, се намалява риска и от по-сериозни последици за здравето.

В допълнение към гореспоменатите мерки може да се съдейства за подобряване на кръвоснабдяването на мъжкия полов орган посредством натурални средства. Камагра / Kamagra® е изцяло природен продукт, който благоприятства функциите на мъжката полова система. Сред основните ползи са:

• подобряване на кръвоснабдяването на половия орган по време на сексуална възбуда
• удължаване на ерекцията
• благоприятства процеса на сперматогенеза
• стимулира производството на мъжките полови хормони
• засилва либидото на мъжа

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP).