еректилна дисфункция диабет

Еректилна дисфункция вследствие на диабет

0
(0)

Еректилна дисфунция е мъжко полово нарушение, което може да бъде резултат от редица здравословни проблеми, включително и диабет. Каква е връзката между еректилните нарушения и ендокринното заболяване ще поясним в редовете по-долу.

Връзка между еректилна дисфункция и диабет

Диабетът е ендокринно заболяване, което с всяка изминала година поразява все повече хора. Ендокринната система е една от сложните системи в човешкия организъм, която отговаря за редица жизнени функции. Нейно основно задължение е да произвежда хормони. Затова смущение в ендокринната система може да предизвика нарушения в жлезите с вътрешна секреция. Това може да стане причина за множество здравословни проблеми, включително и смущения в ерекцията.

Причини за еректилни нарушения при мъжете с диабет

Причините за смущения в еректилната функция при диабетиците са сложни и от различен характер. Освен на хормонален дисбаланс, е вероятно да се дължат на увреждания на нерви и кръвоносни съдове, и на нарушения във функцията на мускулите. За постигане на ерекция мъжете се нуждаят от здрави кръвоносни съдове и нерви, баланс на половите хормони и сексуално желание. Диабетът обаче уврежда кръвоносните съдове и нервите, отговорни за постигането на ерекция.

Banner

При сексуална възбуда се отделя азотен оксид, който се освобождава от кръвта. Благодарение на него, артериите в половия орган се разширяват, с което се стимулира и улеснява нормалното кръвоснабдяване на пениса. Мъжете с диабет ежедневно се борят с изменения в нивата на кръвната захар. С най-много проблеми се сблъскват тези, които изпитват затруднение в контрола над нея. Когато нивата на глюкоза в кръвта се повишат, се произвежда и освобождава по-малко азотен оксид. Това може да намали кръвотока към половия орган и да наруши способността за постигане и поддържане на ерекция.

Решение при еректилна дисфункция, провокирана от захарна болест

Сред натуралните средства за овладяване на проблеми с ерекцията, Мака се отличава с благотворно действие при страдащите от диабет. Супер растението е с проучени и доказани ползи за мъжкото полово здраве. Освен това спомага и за стабилизиране на нивата на кръвната захар. Прилага се при еректилна дисфункция от физическо или психологическо естество, както и при намалено сексуално желание. За да се извлекат всички ползи от растението-чудо, се препоръчва Мака да се комбинира с три съставки, които благоприятстват мъжката полова мощ. Това са L–аргинин, Женшен и Трибулус терестрис. На тези четири активни съставки се дължи ефектът на природния продукт Камагра / Kamagra®.

Приемът на продукта овладява интимните дисфункции, както при мъже, така и при жени, повишава сексуалната способност, стимулира либидото и увеличава сексуалното удоволствие. Това е природен продукт, предназначен за дългосрочно справяне със сексуалните смущения и е напълно безопасен за здравето. Приема се продължително време до получаване на задоволителен резултат.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP).