либидо и фитнес

Либидо и фитнес – една наистина добра комбинация!

0
(0)

Либидо и фитнес – това е темата, която ще разнищим днес. Мъже, продължавайте да четете, за да разберете кои фитнес упражнения ще ви превърнат в истински зверове в леглото. В бонус ще получите и ценен съвет как да увеличите ефекта от тренировката.

Либидо и фитнес в перфектна връзка

Аеробни занимания

Скачането на въже, ходенето на пътека, подскоците, карането на велоаргометър и всички други аеробни тренировъчни занимания в зала допринасят за повишаване на либидото. Ето защо е необходимо да им отделяте нужното внимание. Практикувани по 30 минути на ден, те ще ви помогнат да подобрите кръвообращението в областта на гениталиите. Това, на свой ред, е гаранция за по-силна ерекция.

Упражнения с тежести

Вдигането на тежести също е изпитан начин за засилване на сексуалното желание. За оптимален ефект се препоръчва то да се комбинира с кардио упражнения и естествено да се извършава редовно. Усилията определено си заслужават! Ще развиете и укрепите гръдните мускули. Това е нещо, което ще ви накара да се чувствате още по-добре в собствената си кожа, а оттам и по-уверени в спалнята.

Banner

Гребане с дъмбел – за по-високо либидо и фитнес резултати

Това дърпащо упражнение натоварва голяма част от мускулните групи, разположени по гърба. Ако го изпълнявате редовно, ще развиете гръбната мускулатура и ще оформите силен и здрав гръб, което определено ще се отрази положително на самочувствието ви в леглото. Освен това ще ви е от полза в овладяване на по-трудни пози от Камасутра, с които да разнообразите сексуалния си живот.

Упражнения за долна част на тялото

За значителна част от представителите на силния пол тренировката във фитнес залата се свежда до упражнения за укрепване на мускулите на торса, ръцете и гърба. В това няма нищо лошо, но когато говорим за повишаване на либидото, трябва да се има предвид, че е необходимо да се наблегне на упражнения за долната част на тялото. С тежести или без тежести – изборът е изцяло ваш! Важното е да включите този тип тренировка в своята фитнес рутина.

Вече разполагате с достатъчно полезна информация по темата либидо и фитнес. Сега е време да разберете как да усилите ефекта от упражненията

Можете да направите тренировката за повишаване на либидото още по-ефективна с помощта на Камагра / Kamagra®. Продуктът е вдъхновен изцяло от природата. В състава му влизат 4 от най-мощните вещества с отношение към сексуалната дисфункция при мъжете и жените. Всяка капсула съдържа Трибулус терестрис (Бабини зъби) 250 mg, L-аргинин 150 mg, Мака 100 mg и Женшен 100 mg. Прецизно дозирани и пречистени до съвършенство, те засилват сексуалния апетит повишават сексуалната способност, удължават ерекцията и подобряват физическата и психическа сила. Това обаче не е всичко! Продуктът притежава известен анаболен ефект и повлиява положително на мускулната маса.

За да извлечете максимална полза от продукта, е необходимо да го приемате редовно и продължително по 1 капсула 2-3 пъти дневно, след хранене. Дълговременната употреба не крие риск за здравето поради изцяло натуралния произход на съставките. Практиката показва, че първите положителни резултати са налице до 4 седмици след началото на приема. Ефектът е дълготраен.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.