Полова мощ

Полова мощ – как да удължите сладостния момент?

0
(0)

Половата мощ включва различни компоненти, включително изкуството да познаваш тялото си, да се научиш да си в баланс с него, за да можеш успешно да се владееш под завивките. Защото, когато един полов акт не се развие според очакванията на партньорите, то те и двамата остават разочаровани. Редица статистики сочат, че тази тема вълнува десетки мъже, които са преживели ситуация, в която по-време на полов акт, точно когато интимността между двойката е в разгара си, партньорът еякулира преждевременно. Така създалата се ситуация създава неловкост в мъжа и започва да си задава въпроса – „Как да овладея ситуацията?“.

За повече полова мощ и по-дълги интимни моменти под завивките ще ви представим техники с доказан резултат

  • В момента, в който усетите, че еякулацията наближи си поемете въздух и спрете да се движите за няколко секунди. По този начин ще намалите възбудата си и ще успеете да задържите еякулацията.
  • Сменете позата, защото проникването ще промени своя ъгъл и по този начин ще удължи еякулацията.
  • Давайте повече свобода на жената в позите, защото обичайно темпото на жените е по-бавно. С нейното темпо ще се забави моментът, в които ще стигнете до оргазъм.
  • Отдайте се на повече ласки и целувки, защото колкото повече интимност и нежност си разменяте с партньора, толкова по-дълго тялото ви ще иска да се наслаждава, затова удължете любовната игра.
  • Поемете контрол над фантазиите си, понеже оргазмът започва от мозъка и ако фантазирате кулминацията може да настъпи твърде бързо.

Природен продукт, който влияе благоприятно на половата мощ

При различни сексуални проблеми сексолози и лекари насочват вниманието към природните средства с добра поносимост, силен ефект и без странични взаимодействия. Доверете се на природния продукт Камагра / Kamagra®, който елиминира опасността от преждевременна еякулация и помага за задържане на ерекцията.

Повлиява, както еректилните проблеми, така и съдейства за повишаване на сексуалното влечение и за регулиране нивата на половите хормони. Съдържа четири от най-мощните природни продукта с отношение към общото сексуално здраве на мъжете. Изцяло безвредно средство дори при продължителна употреба.

Banner

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.