Полова мощ
Полова мощ
Полова мощ
Полова мощ

Полова мощ – как да удължите сладостния момент?

Споделете ни в социалните мрежи...Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Print this page
Print

Половата мощ включва различни компоненти, включително изкуството да познаваш тялото си, да се научиш да си в баланс с него, за да можеш успешно да се владееш под завивките. Защото, когато един полов акт не се развие според очакванията на партньорите, то те и двамата остават разочаровани. Редица статистики сочат, че тази тема вълнува десетки мъже, които са преживели ситуация, в която по-време на полов акт, точно когато интимността между двойката е в разгара си, партньорът еякулира преждевременно. Така създалата се ситуация създава неловкост в мъжа и започва да си задава въпроса – „Как да овладея ситуацията?“.

За повече полова мощ и по-дълги интимни моменти под завивките ще ви представим техники с доказан резултат

  • В момента, в който усетите, че еякулацията наближи си поемете въздух и спрете да се движите за няколко секунди. По този начин ще намалите възбудата си и ще успеете да задържите еякулацията.
  • Сменете позата, защото проникването ще промени своя ъгъл и по този начин ще удължи еякулацията.
  • Давайте повече свобода на жената в позите, защото обичайно темпото на жените е по-бавно. С нейното темпо ще се забави моментът, в които ще стигнете до оргазъм.
  • Отдайте се на повече ласки и целувки, защото колкото повече интимност и нежност си разменяте с партньора, толкова по-дълго тялото ви ще иска да се наслаждава, затова удължете любовната игра.
  • Поемете контрол над фантазиите си, понеже оргазмът започва от мозъка и ако фантазирате кулминацията може да настъпи твърде бързо.

Природен продукт, който влияе благоприятно на половата мощ

При различни сексуални проблеми сексолози и лекари насочват вниманието към природните средства с добра поносимост, силен ефект и без странични взаимодействия. Доверете се на природния продукт Камагра/Kamagra®, който елиминира опасността от преждевременна еякулация и помага за задържане на ерекцията.

Камагра повлиява, както еректилните проблеми, така и съдейства за повишаване на сексуалното влечение и за регулиране нивата на половите хормони. Камагра съдържа четири от най-мощните природни продукта с отношение към общото сексуално здраве на мъжете. Камагра е изцяло безвредно средство дори при продължителна употреба.

borola
Споделете ни в социалните мрежи...Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Print this page
Print

Коментари

avatar