йохимбин
йохимбин
йохимбин
йохимбин

Йохимбин – афродизиак за мъжка сила и мощ

Споделете ни в социалните мрежи...Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Print this page
Print

Мъже, знаете ли какъв е ефектът от естествения стимулант йохимбин върху сексуалната ви сила? В тази публикация ще научите как натуралният афродизиак влияе върху достигането на по-голяма полова мощ и какви други положителни ефекти има той върху мъжкия организъм.

Увеличаване на половата сила с йохимбин

Йохимбинът е алкалоид, извлечен от южноафриканското дърво йохимбе. Познат на силния пол още в древността и днес екстрактът от йохимбе се използва за овладяване на еректилни проблеми. Той разширява кръвоносните съдове в таза и стимулира частта от гръбначния стълб, отговаряща за ерекцията. Това води до получаване и по-добро задържане на ерекция. Природният афродизиак повишава мъжкото либидо и връща сексуалното самочувствие. Освен върху половата мощ, йохимбин има и влияние върху процесите в организма, отговарящи за изгарянето на мазнини.

С йохимбин топим излишните мазнини

Както вече споменахме, екстрактът от йохимбе стимулира ерекцията и нейното поддържане, но и спомага за свалянето на килограми. Йохимбинът забързва обмяната на веществата, повишава енергията, нивото на тестостерона и има свалящ напрежението ефект.
Йохимбинът е предпочитано от културистите средство за изгаряне на мазнини, стимулиране на растежа на мускулите и физическата сила. Освен изброените ползи, приемът на йохимбин има антиоксидантен и тонизиращ ефект.

Да се доверим на продукт, съдържащ чист йохимбин

За да се преборим веднъж завинаги с еректилните проблеми, трябва да заложим на качествените и изпитани продукти. Чистият екстракт от йохимбе, комбиниран с други природни съставки с доказано положително действие върху мъжката потентност, е правилното решение за страдащите от еректилна дисфункция и преждевременна еякулация. Натуралният продукт, на който специалистите съветват да се доверите, е Камагра/Kamagra®.

Камагра е уникална комбинация от стандартизирани екстракти от жен-шен, трибулус терестрис (билката Бабини зъби), йохимбе и L-аргинин. Тези съставки действат положително върху мъжката потентност като се борят ефективно с еректилната дисфункция, повишават либидото, честотата и качеството на половите контакти, подобряват сперматогенезата. Камагра подпомага мъжката сила и връща увереността. Продуктът няма моментален ефект, действието му се наблюдава до 4 седмици от започване на приема. За разлика от много средства на пазара, няма странични ефекти и е безвреден при продължителна употреба. 1 капсула Камагра, 2-3 пъти дневно след прием на храна, е дългосрочното решение на мъжките проблеми с потентността.

borola
Споделете ни в социалните мрежи...Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Print this page
Print

Коментари

avatar