Женшенът

Женшенът връща мъжката увереност

0
(0)

Смущенията от сексуален характер при мъжете могат да дадат негативно отражение, както върху самочувствието на самите представители на силния пол, така и върху техните партньорки. Независимо на какво се дължат, сексуалните проблеми, те често са основателна причина за влошаване на взаимоотношенията и за липсата на развитие на връзката. Прибягването до природни алтернативи за преодоляване на този тип смущения е един от безопасните начини за тяхното ефективно елиминиране.

Женшенът е билка, отдавна позната и използвана в Китайската медицина. Името й идва от “жен” – човек и “шен” – корен, поради това, че формата на корена й прилича на човешко тяло. Билката се нарича още “мъжки корен” заради способността й да увеличава еректилната способност и издръжливостта на мъжа, а оттам и потентността му. Ето защо женшенът от векове се използва като афродизиак с доказано действие. Изследвания доказват, че приемът на женшен води до увеличаване на тестостерона в организма и на количеството сперматозоиди. Поради тази причина специалистите препоръчват употребата на женшен при различни сексуални смущения, включително и еректилна дисфункция.

Как женшенът спомага за премахване на сексуалните смущения?

В корена на женшена е открито ефирно масло панаксен, което тонизира сърдечната дейност и кръвоносните съдове. Женшенът съдържа още полезни за организма алкалоиди, ферменти, пектинови вещества, витамин С, витамини В1 и В2, макро – и микроелементи, подобряващи общото състояние на организма.

Banner

Както е известно стресът и умората са едни от негативните фактори, влияещи върху мъжката потентност. Женшенът има свойството да регулира отделянето на хормоните на стреса и да поддържа органите, които отделят тези хормони – хипофиза, хипоталамус, надбъбречните жлези. Ето защо е изключително подходящ за предотвратяване на умората и намаляване на напрежението. Женшенът се използва също така и за подобряване на настроението. Той стимулира образуването на ендорфини, които се синтезираните в главния мозък и отговарят за него. Също така женшенът повишава самочувствието.

Женшенът подобрява способността на мускулите да използват енергията по-ефективно и повишават физическата издръжливост.
Камагра е природен продукт, създаден и предназначен специално за мъже. Благодарение на активните си съставки – висококачествени стандартизирани екстракти от женшен, йохимбе, трибулус терестрис и L-аргинин, има стимулиращ ефект върху централната нервна система и оказва благотворно влияние върху сексуалната активност, способността за постигане и задържане на ерекцията, предотвратяване на преждевременната еякулация и повишаване на либидото. Процесът на стандартизация гарантира чистотата и ефективността на всяка капсула. Приема се по 1 капсула, 2-3 пъти дневно след хранене. Приемът продължава до овладяване на преждевременната еякулация и постигането на желаната полова издръжливост.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.