потентност възраст

Мъжка потентност – има ли възраст за нея?

0
(0)

Сексуалните проблеми с напредване на възрастта са основната пречка пред поддържането на нормалната мъжка потентност. Много мъже над средна възраст изпитват смущения като:

Оказва се обаче, че запазената мъжка потентност и пълноценният секс след 50 годишна възраст не са мираж. Доказва го 96-годишен индиец, който през 2012 година става най-възрастният баща в историята.

Мъжка потентност – как се изменя с възрастта?

Факт е, че с настъпване на менопаузата жената губи безвъзвратно способността си да има поколение. Това е причината въпросът с фертилността да е много по-добре проучен при жените, отколкото при мъжете. Все пак за мъжката потентност вече се знае немалко.

Banner

Факт е, че с хода на годините се изменя и количеството, и качеството на мъжката семенна течност. Изчислено е, че при мъжете над 30-годишна възраст всяка изминала година носи 11% намаление на възможността за поколение. Същинският проблем обаче идва от другите, споменати по-горе, мъжки сексуални проблеми. Основната спънка пред мъжката потентност са смущения като ниското либидо и еректилните дисфункции (слаба или напълно отсъстваща ерекция).

Тайната на поддържането на мъжките сексуални функции с годините

96-годишният индиец споделя, че разчита на много зеленчуци и ядки в диетата си. Това доказва, че правилното хранене е в основата на пълноценната мъжка потентност. Но всеки мъж е различен и за поддържане на либидото и плодовитостта хранителният режим невинаги е достатъчен.

Научно доказано е, че за превенция на мъжките сексуални проблеми може да се разчита на някои природни афродизиаци. Четири естествени съставки, засилващи мъжката сексуална сила, са включени в състава на природния продукт Камагра / Kamagra®. Това са трибулус терестрис (бабини зъби), екстракти от йохимбе и жен-шен, и аминокиселината аргинин. Комбинираното им действие осигурява ефективно решение при еректилни дисфункции, слабо либидо и преждевременна еякулация. Природният продукт е надеждно и напълно безопасно средство за профилактика и справяне с някои от основните пречки пред мъжката потентност.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.