алкохол импотентност

Злоупотреба с алкохол – причина за мъжка импотентност

5
(1)

Съвременни изследвания сочат, че прекомерната употреба на алкохол може да стане причина за импотентност при мъжете. Какво е научното обяснение за това неприятно явление – ще посочим в редовете по-долу.

Защо прекомерната употреба на алкохол води до импотентност при мъжете?

Много хора свързват консумацията на алкохол с изразяване на мъжествеността. Оказва се обаче, че именно той е един от големите „убийци“ на мъжката потентност. Прекомерната консумация на алкохолни напитки се отразява върху сексуалните способности на мъжете, възпрепятствайки сексуалното им желание и добро представяне в леглото. Негативните последици от алкохолната злоупотреба се изразяват в нарушаване на правилната циркулация на кръвта, повишаване на кръвното налягане и притъпяване на чувствителността към стимулация от всякакъв вид. Това са основните причини за поява на сексуални дисфункции при представителите на силния пол, които често употребяват спиртни напитки.

Сексуални смущения вследствие на злоупотреба с алкохол

Временна еректилна дисфункция

Ако сте прекалили с употребата на алкохол за вечерта, може да не успеете да постигнете и задържите ерекцията си точно, когато ви е наистина нужна. Специалистите отбелязват, че на прекалилите с питиетата мъже им трябва много повече време и усилия да постигнат ерекция, за разлика от тези, които не са употребили алкохол. Това се дължи на способността на алкохола да смущава правилното кръвоснабдяване на пениса и да нарушава сексуалната възбуда.

Трайна еректилна дисфункция

Опасността от дълготрайна еректилна дисфункция е пряко свързана с хроничната злоупотреба с алкохол. Мъжете, зависими от спиртни субстанции, са в 60-70% по-висок риск от проблеми със сексуален характер. Най-често срещаните от тях са трайни проблеми с ерекцията, преждевременна еякулация и понижено либидо.

Проблеми в интимната връзка

Мъжете със зависимост от алкохол страдат много по-често от интимни проблеми в отношенията с партньора. Те се отразяват негативно в романтичен и сексуален план, и могат да станат причина за край на връзката.

Насоки за повишаване на мъжката потентност

Умереността е ключът, що се отнася до наслаждаването на приятните неща в живота, особено по отношение на употребата на алкохолни напитки. А мъжката полова мощ може да бъде безопасно активирана, без да се налага намесата на алкохол. Това може да се осъществи чрез естествения афродизиак за стимулиране на мъжката потентност Камагра / Kamagra®.

Продуктът е природно средство, съдържащо четири от най-мощните натурални съставки с отношение към повишаване на половата мощ и овладяване на сексуалните смущения – Мака, Женшен, Трибулус терестрис и L-аргинин. Благодарение на тяхното синергично действие, съдейства за подобряване на мъжките сексуални способности, увеличаване на желанието и удоволствието от половия акт. Тези благоприятни ефекти се отразяват и върху интимните отношения, като заздравяват връзката с партньора.

Повишава мъжкото самочувствие, полова, физическа и психическа сила, без да вреди на здравето. Няма моментален и мимолетен ефект, а е предназначен за дълготрайно решаване на интимните смущения и поддържане на сексуалното здраве.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 1

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.