сексуалния ни живот

Откажете се от тези вредни навици, ако искате да се радвате на отличен сексуален живот

0
(0)

Знаете ли, че някои от ежедневните навици, свързани с начина ни на живот е възможно да окажат негативен ефект върху сексуалния ни живот? Погрешно е да се мисли, че стремежът към сексуално здраве трябва да се изчерпва само с грижата по предотвратяването на инфекциите, предавани по полов път и стриктното придържане към употребата на съвременни средства за предпазване от забременяване, категорични са сексолозите. Според тях за доброто сексуално здраве и съответно за постигането на удовлетворяващи интимни преживявания, от определящо значение е и общото здравословно състояние на човека.

Кои са основните ежедневни “навици – виновници” за съществуването на пробиви в интимен план.

1. Недостатъчното количество сън – когато се лишаваме от сън, не само сме много по-изморени, неработоспособни и предразположени към развитието на множество заболявания, но това може да доведе до спад в либидото. Здравословната доза сън е от 7 до 9 часа на нощ.

Banner

2. Не се движим достатъчно – физическата издръжливост, гъвкавостта и силата са съществени предпоставки за придобиването на пълноценни интимни преживявания. Според проведени проучвания физическата активност, осъществявана преди тях ускоряват ритъма на сърцето. Това от своя страна води до подобряване на притока на кръв, което допринася за по-добра стимулация на половия орган. Според специалисти всяка форма на физическа активност би била от полза. Ако в ежедневието си се придържаме към тридесет минутна такава, това ще окаже благоприятно влияние върху интимните преживявания.

3. Лишаваме се от есенциални хранителни вещества. Ако се храним балансирано ще успеем да си набавим необходимите витамини и минерали за правилното функциониране на всички системи в организма, включително и на половата такава. Подходящи за поддържането на мъжкото сексуално здраве са цинкът, ниацинът и витамин В. Приемът им води до подобряване на притока на кръв към половия орган и осигуряване на необходимата енергия на организма.

Природният продукт Камагра, също е богат източник на ценни вещества, за които е доказано, че осигуряват и поддържат отличното сексуално здраве на мъжа – йохимбе, женшен, трибулус терестрис и L – аргинин. Подходящ е за овладяване на проблеми като еректилна дисфункция, преждевременна еякулция, понижено либидо и други смущения от сексуален характер.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.