мъжът на 50

Мъжът на 50 – мираж ли е нормалният сексуален живот?

0
(0)

Грижите за поддържане на нормалния сексуален живот след 50-годишна възраст не изискват кой знае колко много усилия и мъжът на 50 трябва да е запознат с това. Повишаване на либидото и поддържане на висок тестостерон са ключови фактори за гарантиране на пълноценен сексуален живот. За избягване на различните сексуални проблеми обаче са необходими още няколко мерки, които ще посочим.

От какво страда най-често мъжът на 50 и неговият сексуален живот?

Специалистите посочват няколко фактора, които най-отчетливо възпрепятстват мъжката потентност и дори може да доведат до слаба фертилност при по-млади мъже. Това са неправилно хранене, висок холестерол, високо кръвно налягане, атеросклероза, диабет, злоупотреби с алкохол и затлъстяване.

Атеросклероза, висок холестерол, диабет и хипертония

Основната причина за поява на тези състояния е неправилното хранене, включващо свръхконсумация на мазни храни. Стига се до натрупване на атеросклеротична плака по стените на кръвоносните съдове и тяхното увреждане. Това води до нарушена циркулация на кръвта и поява на различни сексуални дисфункции – слаба ерекция и трудно задържане на ерекцията, предизвикващи на свой ред и редица психологически проблеми. За елиминиране влиянието на тези фактори е необходимо укрепване на кръвоносните съдове.

Banner

Затлъстяване и злоупотреби с алкохол

Доказано е, че затлъстяването е широко срещан проблем при мъжете над средна възраст и провокира хормонални проблеми като нисък тестостерон. От друга страна, прекомерната употреба на алкохол е причина за компрометиране на сексуалните способности. Общият ефект от затлъстяването и злоупотребите с алкохол води до сексуални проблеми като преждевременна еякулация, отслабено либидо и др.

Какво е необходимо за повишаване на либидото и подобряване на потентността при мъжа на 50?

От основно значение е профилактиката и успешното справяне с горепосочените фактори.
В допълнение може да се разчита на доказаната природна сила, събрана в съставa на Камагра / Kamagra®. Приемът на този продукт допринася за подобряване състоянието на кръвоносните съдове в зоната на половия орган и улеснява кръвонапълването, с което се постига подобряване на ерекцията. Така помага за тонизиране и повишаване на издръжливостта на мъжа по време на сексуален контакт.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.