сексуален живот

Защо родните мъже се радват на дълъг сексуален живот?

0
(0)

Промените в либидото и сексуалните способности на мъжете са напълно нормално последствие от напредването на възрастта. Негативният ефект е най-осезаем при мъжете над 50-годишна възраст. До неотдавна темата “секс” се разглеждаше като табу сред тези мъже и се считаше, че те на практика са лишени от възможността да изживяват пълноценни сексуални контакти. В последните години тази тенденция се промени.

Кой казва, че мъжът на 50 не може да се радва на нормален сексуален живот?

Мъжът на 50 вече бива насърчаван да е сексуално активен, а по-важното е, че той може да ползва доказано ефективни природни средства, за да запази увереност в сексуалните си функции. Пълноценният секс след 50 не е енигма, а се оказва, че мъжете у нас вече могат да разчитат на уникален природен продукт за повишаване на либидото и преодоляване на различните сексуални проблеми, настъпващи с възрастта.

Какво е необходимо за поддържане и подобряване на сексуалния живот?

Пълноценният сексуален живот е необходим на мъжа на 50 точно толкова колкото и на младите мъже. Много малко проучвания са направени за проследяване честотата и качеството на сексуалните контакти при мъжете в “третата възраст”. Получените данни все пак са достатъчни за заключението, че нередовният сексуален живот при тях е по-скоро последствие от загубата на увереност, отколкото от някакви непреодолими сексуални проблеми. Установено е, че с малко помощ, при това изцяло природна и безвредна, може да се постигне повишаване на либидото и значително подобряване на сексуалния живот.

Banner

Как природата се е погрижила за това мъжете да се справят лесно със сексуалните си смущения?

Отдавна е известно благоприятното влияние на билката бабини зъби (Tribulis terrestris) за повишаване на либидото и подобряване на сексуалния живот на мъжете. Проучване показва, че срещащите се у нас разновидности на бабини зъби са сред най-богатите на физиологично активни съединения.

Този жест на природата е оползотворен напълно със създаването на Камагра / Kamagra®. В състава на продукта е включен висококачествен екстракт от Tribulis terrestris. Към него е добавен жен-шен, аминокиселината аргинин и екстракт от още един известен по света природен сексуален стимулант – йохимбе.

Комбинираният ефект от тези 4 съставки превръща Камагра в продукт, с който всеки мъж може да поддържа качествен сексуален живот дори в напреднала възраст. Разработването му постави връхната точка на стремежа за подобряване на сексуалните функции при мъжете. От тук на сетне е въпрос на време всеки мъж в нужда да се убеди сам в ненадминатата ефективност на продукта, да достави увереност на себе си и радост на партньорката си.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.