потентност

Мъжката потентност – какво да запомним?

0
(0)

Потентността не е предимство само на младите мъже

Потентността при мъжете е пряко свързана с възможността за извършване на задоволоителен и за двамата партньори полов акт. Много хора погрешно смятат, че само младите мъже се радват на отлична потентност. Този мит развенчават световно известни актьори – Чарли Чаплин и Майкъл Дъглас. Първият е станал баща много след като бил прехвърлил 60 – те си години, а вторият – когато бил на 55. Немалко са случаите, в които мъжът на петдесет години може да покаже по-добри сексуални способности от мъжете на тридесет годишна възраст. Почти няма мъж, който да не се интересува от това каква е неговата потентност – слаба, средна или силна. За да установят това е добре мъжете да осъществят изследване на физическите възможности (биологична възраст) на тялото като в него се включват ултразвуков преглед на съдовете на половия орган и попълване на въпросник, свързан със сексуалната удовлетвореност на мъжа.

Какво може да намали мъжката потентност?

Нередовен полов живот

Нередовният полов живот е един от негативните фактори за мъжката потентност, особено що се отнася за мъжете на възраст над 30 години. За да може да изпълнява успешно функциите си половият орган се нуждае от “тренировки”. Този факт опровергава заблуждаващия мъжете мит, че тези от тях, които се въздържат от извършването на полови актове ще повишат потентността си. Многобройни изследвания доказват, че мъжете, които редовно се отдават на интимни изживявания с половинката подобряват количеството и качеството на сперматозоидите си, както и потентността си.

Неправилно лечение на заболявания на половата система при мъжа

Според специалисти неблагоприятен ефект върху мъжката потентност оказва и неправилното лечение на заболявания като простатит (възпаление на простатната жлеза), уретрит (възпаление на уретрата), орхит (изолирани възпаления на единия или на двата тестиса), везикулит (възпаление на семенните мехурчета) и т.н.

Banner

Вредни навици

Такива, които оказват неблагоприятен ефект върху мъжката потентност са прекомерният прием на алкохол и употребата на тютюневи изделия.

Как да повишим мъжката потентност?

Един от доказаните начини, които природата ни предоставя за тази цел е висококачествената комбинация от естествени съставки, съдържащи се в доказания стимулатор на мъжката потентност Камагра / Kamagra® – екстракт от жен-шен, йохимбе, трибулус терестрис и L – аргинин.
L – аргинин подпомага образуването на азотен оксид, който разширява кръвоносните съдове на половия орган и по този начин се стига до кръвонапълване и ерекция. Жен-шен засилва ефекта на азотния оксид. Йохимбе повишава либидото и честотата на половите контакти. Трибулус терестрис възстановява либидото и подобрява качеството на ерекцията.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.