бабини зъби

Бабини зъби за повишаване на тестостерона

0
(0)

Билката бабини зъби е широко популярна като средство за решаване на различни сексуални проблеми при мъжете на различна възраст. Популярна е и като демирбозан, а също и с латинското си наименование Tribulus terrestris (трибулус терестрис). Защо тази билка се разглежда като афродизиак и един от най-силните сексуални стимуланти?

Бабини зъби – природната сила за подобряване на мъжката сексуалност

Според резлични исторически източници бабини зъби се ползва за повишаване на либидото и подобряване на мъжката фертилност и потентност още от древността. Във времената, когато лекарствените средства срещу еректилна дисфункция и преждевременна еякулация още не са били разработени, именно трибулус терестрис е било растението което е осигурявало пълноценни сексуални контакти.

Как тази билка подобрява мъжката потентност?

Това се постига благодарение на доказаната роля на бабините зъби за повишаване на либидото. Приемът на тази билка като запарка или под формата на хранителна добавка стимулира производството на лутеинизиращия хормон – прекурсор на тестостерона, в тестисите. Това от своя страна води до естествено повишаване на тестостерона, което пък е най-прекия път за стимулиране на мъжкото сексуално желание (либидо). Като краен ефект при продължителен прием на бабини зъби се наблюдава трайно повишаване на мъжката потентност и справяне с еректилни проблеми като:

Banner

слаба ерекция

– трудно задържане на ерекцията и др.

Трибулус терестрис, L-аргинин, йохимбе и жен-шен – доказано добра комбинация за решаване на мъжките сексуални проблеми

Специални научни проучвания са доказали, че бабини зъби проявява още по-силно позитивния си ефект за подобряване на потентността при мъжете, когато се приема в комбинация с L-аргинин, йохимбин и жен-шен, които също действат като силен афродизиак. В тази връзка препоръчваме природният продукт Камагра / Kamagra®, който осигурява комбинираното действие именно на тези 4 продукта. Така се превръща в универсално решение на проблеми като преждевременна еякулация, еректилна дисфункция, отслабено либидо, недостатъчна физическа издръжливост при полов акт, намалена подвижност на сперматозоидите и др.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP).