храни за повишаване на мъжкото либидо

Подправки и храни за повишаване на мъжкото либидо

1.5
(2)

Представителите на силния пол, страдащи от намалено сексуално влечение, е удачно да консумират определени подправки и храни за повишаване на мъжкото либидо. Тези природни средства от домашната кухня са върнали половата мощ на множество господа и са спасили голям брой интимни връзки. В следващите редове ще узнаете кои са тези природни дарове, които трябва да присъстват в менюто на всички мъже, желаещи да повишат потентността си.

Най-ефективните подправки и храни за повишаване на мъжкото либидо

Годжи бери

Годжи бери, известен още като лициум или лиций, е дребен плод с множество полезни свойства. Едно от тях е мощно стимулиране на сексуалната функция и подобряване на мъжкото либидо. Този ефект се приписва на високото съдържание на цинк в супер плода. Научни изследвания доказват, че цинкът играе важна роля при производството на тестостерон и семенна течност. Изследване на 108 здрави мъже и 103-ма страдащи от импотентност, показва, че при прием на цинк успоредно с фолиева киселина, се наблюдава повишаване на броя на сперматозоидите със 74%. Поради това е добре храните, съдържащи цинк, като стриди, ядки и пълнозърнести продукти да се консумират заедно с храни с фолиева киселина. Такива са зеленолистните зеленчуци, броколите, аспержите, цитрусовите плодове и бобовите култури.

Лют червен пипер

Лютият червен пипер, или още Кайен, е известен с това, че подобрява циркулацията на кръвта в цялото тяло. По-малко познат е фактът, че консумацията на лют червен пипер повишава либидото по естествен начин и спомага за предотвратяване на множество сексуални проблеми. Освен това, лютият пипер Кайен подобрява функцията на имунната система, която също е от значение за доброто мъжко либидо.

Сминдух

В сухите листа и семена на известното растение се съдържат съединения, за които е научно доказано, че подобряват либидото и подпомагат овладяването на импотентността. Развихрете кулинарното си въображение и свободно консумирайте ароматната подправка. От резултатите ще бъдете очарован както вие, така и вашата половинка.

Още едно природно средство с безотказен ефект за повишаване на мъжкото либидо

Силно сексуално желание, отлично интимно представяне и удовлетворение и за двамата партньори – това гарантира Камагра / Kamagra®. Природният продукт е ненадминато средство за повишаване на мъжката потентност и дълготрайно решение на сексуалните проблеми.

Той представлява мощна комбинация от натурални активни съставки, всяка с действие за подобряване на мъжката полова, физическа и психическа мощ. Съдържа екстракти от Мака, Женшен, Трибулус терестрис и L-аргинин. Благодарение на високото качество и природния произход на съставките, действа без да вреди на здравето. Чрез продължителния прием на продукта се постига повишаване на либидото и справяне с най-честите сексуални смущения, като еректилна дисфункция и преждевременна еякулация. Подобрява се сексуалната способност и се постига по-голямо сексуално удоволствие.

Не е синтетичен продукт и няма моментално действие. Предназначен е за трайно решение на сексуалните проблеми.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 1.5 / 5. Брой гласове: 2

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.