храни при еректилна дисфункция

Храни при еректилна дисфункция – това са най-добрите

5
(1)

Полезните храни при еректилна дисфункция са много. Ние обаче ще поставим акцент само върху най-добрите. Разберете кои са те и ги пробвайте.

Ето кои са най-ефективните храни при еректилна дисфункция

Стриди

Тези морски деликатеси са изключително богати на цинк – минерал, който има ключова роля за либидото. Благотворният му ефект върху сексуалното желание се дължи на факта, че повишава нивото на тестостерон в мъжкия организъм. Важно е да се знае, че за постигане на оптимални резултати стридите трябва да са пресни, с доказан произход и качество, и добре приготвени.

Стафиди

Сушеното грозде често е незаслужено пренебрегвано. Освен че е отличен източник на витамин А, желязо и калий, в него се съдържа добро количество аргинин. Тази аминокиселина има редица ползи при страдащите от еректилна дисфункция. Тя разширява кръвоносните съдове и подобрява кръвообращението в пениса. Засилва потентността и увеличава издръжливостта. Всичко това са предпоставки за по-добро представяне в спалнята.

Banner

Люти чушки

Благодарение на обилните дози витамин A и C всички люти чушки благоприятстват кръвообращението и така улесняват ерекцията. Изследвания показват още, че капсаицинът – активното вещество в лютите чушки, помага за понижаване на холестерола и високото кръвно налягане и предотвратява образуването на съсиреци.

Чесън и лук

Тези зеленчуци осигуряват на организма голямо количество флавоноиди. Това са мощни фитохимикали, които имат свойството да повишават нивото на тестостерон и да подобряват качеството на спермата. В допълнение се грижат за здравето на кръвоносните съдове, което също е от значение за страдащите от еректилна дисфункция.

Орехи

Орехите, подобно на стафидите, съдържат високо количество аргинин. Това ги прави ценен съюзник в борбата с еректилната дисфункция. Освен всичко тези ядки, които удивително напомнят човешкия мозък, са добри източници на витамин Е, фолиева киселина и фибри. Ето защо те непременно трябва да намерят место в ежедневното меню на мъжете. Не бива да се забравя обаче, че с приема им трябва да се внимава, тъй като са висококалорични.

Природното допълнение към изброените храни при еректилна дисфункция

За да е още по-силен ефектът на посочените храни, специалистите по сексуално здраве препоръчват съпътстващ прием на Камагра / Kamagra®. Активни съставки на този природен продукт са сред най-мощните вещества, които се борят със сексуалните проблеми при мъжете. Всяка капсула съчетава силата на L-аргинин 250 mg, йохимбе 50 mg (10% екстракт), жен-шен 150 mg и трибулус терестрис 150 mg. Съставките взаимно допълват и усилват своето действие. В резултат повишават нивото на мъжките полови хормони, увеличават либидото и подобряват качеството на ерекцията. Той е не само ефективен, но и напълно безопасен продукт. Прилага се до постигане на желаната полова издръжливост и мощ. Дозира се по 1 капсула 2-3 пъти дневно, след хранене.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 1

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP).