Висок тестостерон

Висок тестостерон за пълноценен полов живот

0
(0)

Хормонът тестостерон не е единственият биологичен фактор за повишаване на сексуалността и либидото при силния пол, но ниските му нива определено ограничават способността за поддържане на пълноценен полов живот. А намаленото сексуално желание и еректилната дисфункция са проблеми именно вследствие на ниски нива на половия хормон.

Висок тестостерон – ползи за здравето и за половия живот

Учените все още не са развенчали мистерията относно това как точно мъжкият полов хормон повишава либидото. Известно е, че най-високите му нива се наблюдават по време на юношеските години и до навършване на пълнолетие (14 – 18 години), а след 30-годишна възраст нивата на тестостерон плавно и естествено започват да спадат с по 1% на година.
Но освен ниските нива на тестостерон, има и други фактори, които влияят негативно на сексуалното желание при мъжете – стрес, проблеми със съня, тревожност, липса на енергия и др.

Висок тестостерон – здравословни ползи

Здраво сърце

Banner

Основна функция на сърцето е да изпомпва кръв към останалите части на тялото, снабдявайки мускулите и органите с кислород за правилното им функциониране. Тестостеронът подпомага производството на червени кръвни клетки в костния мозък, а ниските му нива се свързват с риск от сърдечно-съдови заболявания.

Повече мускулна маса, по-малко мазнини

Тестостеронът е отговорен за повишаване на мускулната маса при мъжете. А повече мускули означава по-малко подкожни мазнини и повече енергия – физическо състояние, към което се стремят голяма част от мъжете.

Здрави кости

Мъжкият полов хормон е определящ фактор за минералната плътност на костите. Спадът в нивата на хормона с напредване на възрастта намалява костната плътност и това от своя страна повишава риска от отслабване на костите и остеопороза.

Висок тестостерон = високо либидо и качествен полов живот

При сексуална възбуда и полова активност нивата на хормона се повишават по естествен начин. И логично, мъжете с по-високи нива на тестостерон могат да се похвалят с по-висока полова активност.
Но за съжаление с напредване на възрастта се наблюдава спад в нивата на хормона и тогава много мъже се нуждаят от стимулиране на неговото производство с оглед на това да поддържат активен полов живот.

Поддържане на висок тестостерон с природни средства

Тестостероновата терапия не винаги е правилното и единственото решение при ниски нива на половия хормон. Освен това тя може да доведе до сърдечно-съдови заболявания.

Естествената природна алтернатива на този вид терапия е натуралният продукт Камагра / Kamagra®. Положителните му свойства се дължат на съставките от природен произход (L–аргинин, йохимбе, жен-шен и трибулус терестрис), които доказано стимулират еректилната функция и подобряват сексуалността при мъжете.

Съставките действат комплексно за постигане и задържане на ерекцията и намаляват вероятността от преждевременна еякулация. Продуктът действа стимулиращо на процеса сперматогенеза, увеличавайки броя и подвижността на сперматозоидите и доказано повишава сексуалното желание.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.