Висок тестостерон
Висок тестостерон
Висок тестостерон
Висок тестостерон

Висок тестостерон за пълноценен полов живот

Споделете ни в социалните мрежи...Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Print this page
Print

Хормонът тестостерон не е единственият биологичен фактор за повишаване на сексуалността и либидото при силния пол, но ниските му нива определено ограничават способността за поддържане на пълноценен полов живот. А намаленото сексуално желание и еректилната дисфункция са проблеми именно вследствие на ниски нива на половия хормон.

Висок тестостерон – ползи за здравето и за половия живот

Учените все още не са развенчали мистерията относно това как точно мъжкият полов хормон повишава либидото. Известно е, че най-високите му нива се наблюдават по време на юношеските години и до навършване на пълнолетие (14 – 18 години), а след 30-годишна възраст нивата на тестостерон плавно и естествено започват да спадат с по 1% на година.
Но освен ниските нива на тестостерон, има и други фактори, които влияят негативно на сексуалното желание при мъжете – стрес, проблеми със съня, тревожност, липса на енергия и др.

Висок тестостерон – здравословни ползи

Здраво сърце

Основна функция на сърцето е да изпомпва кръв към останалите части на тялото, снабдявайки мускулите и органите с кислород за правилното им функциониране. Тестостеронът подпомага производството на червени кръвни клетки в костния мозък, а ниските му нива се свързват с риск от сърдечно-съдови заболявания.

Повече мускулна маса, по-малко мазнини

Тестостеронът е отговорен за повишаване на мускулната маса при мъжете. А повече мускули означава по-малко подкожни мазнини и повече енергия – физическо състояние, към което се стремят голяма част от мъжете.

Здрави кости

Мъжкият полов хормон е определящ фактор за минералната плътност на костите. Спадът в нивата на хормона с напредване на възрастта намалява костната плътност и това от своя страна повишава риска от отслабване на костите и остеопороза.

Висок тестостерон = високо либидо и качествен полов живот

При сексуална възбуда и полова активност нивата на хормона се повишават по естествен начин. И логично, мъжете с по-високи нива на тестостерон могат да се похвалят с по-висока полова активност.
Но за съжаление с напредване на възрастта се наблюдава спад в нивата на хормона и тогава много мъже се нуждаят от стимулиране на неговото производство с оглед на това да поддържат активен полов живот.

Поддържане на висок тестостерон с природни средства

Тестостероновата терапия не винаги е правилното и единственото решение при ниски нива на половия хормон. Освен това тя може да доведе до сърдечно-съдови заболявания.

Естествената природна алтернатива на този вид терапия е натуралният продукт Камагра/Kamagra®. Положителните му свойства се дължат на съставките от природен произход (L–аргинин, йохимбе, жен-шен и трибулус терестрис), които доказано стимулират еректилната функция и подобряват сексуалността при мъжете.

Съставките действат комплексно за постигане и задържане на ерекцията и намаляват вероятността от преждевременна еякулация. Камагра действа стимулиращо на процеса сперматогенеза, увеличавайки броя и подвижността на сперматозоидите и доказано повишава сексуалното желание.

borola
Споделете ни в социалните мрежи...Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Print this page
Print

Коментари

avatar