еректилна дисфункция

Еректилна дисфункция – естествена превенция

0
(0)

Няма мъж по света, който да е защитен от еректилна дисфункция. Всеки един обаче може да се предпази от коварното състояние, ако въведе в ежедневната си рутина няколко полезни навика и се избави от вредните привички. Разберете кои са те в настоящата статия.

Най-добрите методи за профилактика на еректилна дисфункция

Повишаване на физическата активност

Заседналият начин на живот е сред основните рискови фактори за появата на еректилна дисфункция сред мъжете. Ето защо незабавно трябва да се противодейства на ефекта от часовете, прекарани на бюрото в офиса или на дивана пред телевизора. Най-доброто средство срещу обездвижването са аеробните упражнения с умерена интензивност. Практикувани редовно 3-4 пъти седмично в продължение на 30 минути, те водят до увеличаване нивото на тестостерона и подобряват кръвоснабдяването на пениса. Ползите от аеробната тренировка за мъжкия организъм обаче не свършат дотук. Тя намалява риска от сърдечно-съдови заболявания, допринася за понижаване на лошия холестерол и регулира високото кръвно налягане. В резултат още три причини за възникването на еректилна дисфункция са отстранени.

Контролиране на теглото

За да се намали опасността от еректилна дисфункция, е просто задължително да се поддържа здравословно тегло. Свалянето на излишните килограми далеч не е толкова лесна задача. Ако се следва здравословен режим на хранене и се спортува редовно, успехът е гарантиран. Проблемите с теглото ще останат бързо в миналото и сексуалният живот на представителите на силния пол няма да бъде застрашен.

Banner

Качествена отмора

Системното недоспиване, хроничният стрес и прекомерната активност са сред основните врагове на мъжкото либидо, които могат да доведат до еректилна дисфункция. Изпитан начин за борба с тях е набавянето на достатъчно количество сън. Обикновено възрастните се нуждаят между 7-8 часа сън на денонощие.

Изкореняване на пороците

Редица изследвания свързват тютюнопушенето и приемът на алкохол в прекомерни количества с повишен риск от еректилна дисфункция. Причината е, че тези два вредни навика водят до нарушаване на нормалния кръвоток към пениса. Единственият начин за защита от негативното им въздействие е, като се изкоренят час по-скоро.

Най-мощното средство срещу еректилна дисфункция

Ако поради някаква причина превенцията на еректилна дисфункция се окаже неуспешна, мъжете винаги могат да разчитат на Камагра / Kamagra®, за да си възвърнат насладата от сексуалните преживявания. Този изцяло природен продукт е разработен специално за представителите на силния пол и осигурява дългосрочно решение на най-честите сексуални проблеми, с които се сблъскват през своя живот. Преодоляването на смущенията е възможно благодарение на уникалният състав на продукта. Във всяка капсула на този природен дар активно си взаимодействат 4 от най-мощните съставки с клинично доказано действие срещу импотентност – L-аргинин, йохимбе (10% екстракт), жен-шен и трибулус терестрис. Прецизно дозирани и пречистени до съвършенство, те взаимно усилват ефекта си. В резултат либидото се увеличава, ерекцията е пълноценна и дълготрайна и подвижността на сперматозоидите се подобрява. Може да се приема без риск за здравето до постигане на желаната полова мощ и издръжливост. Обикновено съставките се нуждаят от 4 седмици, за да разгърнат напълно свойствата си. Продуктът е с отлична поносимост, не предизвиква странични ефекти дори при дълговременна употреба и е икономически изгоден.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.