ниско либидо при мъжете

Ниско либидо при мъжете – какво намалява сексуалното желание?

0
(0)

Редица причини могат да стоят в основата на проблема „ниско либидо при мъжете”. Днес ще посочим кои са главните от тях за намалено сексуално влечение при представителите на силния пол.

Ключови причини за ниско либидо при мъжете

Ниски нива на тестостерон

Въпреки че обикновено с напредване на възрастта нивата на тестостерон в мъжкия организъм започват да спадат, този проблем може да засегне и по-млади мъже. Именно мъжкият полов хормон контролира сексуалното желание и много други важни процеси, свързани с половото здраве на представителите на силния пол.

Стрес и депресия

Научно доказано е, че стресът може да доведе до отслабване на сексуалното влечение. Проблемът е свързан с производството на кортизол – стероиден хормон, който действа като вградена в тялото алармена система. Под негово въздействие се наблюдава свиване на кръвоносните съдове. Това води до спад в нивата на тестостерон и до намаляване на притока на кръв към половия орган. Сериозна предпоставка е и за поява на еректилна дисфункция.

Banner

Може да се каже, че изпадането в депресивни състояния води до намаляване или пълно отсъствие на сексуално желание. Депресията може да бъде както причина за ниско либидо, така и последствие от затихналото сексуално влечение.

Проблеми със съня

Липсата на достатъчно часове качествен сън нерядко се свързва с наличието на стрес в ежедневието. Хроничната липса на сън може да доведе до постоянна умора и слабо желание за сексуални подвизи.

Вредни навици – често пренебрегвана причина за ниско либидо при мъжете

Прекомерната консумация на алкохол, тютюнопушенето и нездравословните хранителни навици вредят на мъжкото полово здраве. Освен че повишават риска от еректилна дисфункция, хроничната злоупотреба с тези вредни вещества допринася за понижаване нивата на тестостерон, с което се намалява и мъжкото либидо.

При ниско либидо при мъжете – как може да се повиши сексуалното желание?

За повишаване на либидото и подобряване на сексуалните функции, представителите на силния пол могат да се доверят на Камагра / Kamagra®.

Това е натурален продукт, който обединява в състава си четири природни съставки с мощно действие за цялостно подобряване на половото здраве на мъжете. Приемът нормализира нивата на тестостерона, стимулира процеса на сперматогенеза и засилва мъжкото либидо. Подобрява еректилната способност, повишава честотата на половите контакти и съдейства за постигане на пълно сексуално удоволствие и от двамата партньори. Всички тези благоприятни ефекти се постигат без рискове за здравето.

Продукт, който е предназначен за дългосрочно справяне със сексуалните смущения. Няма моменталното и мимолетно действие. Приема се поне 4 седмици до поява на положителен и траен резултат. Има научно доказан ефект и няма противопоказания.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP).