еректилна дисфункция

Еректилна дисфункция – стресът като психогенен фактор

0
(0)

Психогенните фактори са едни от най-значимите за полова немощ при мъжете. Съвременните проучвания отчитат, че именно стресът и депресията са едни от основните причини за еректилна дисфункция при мъжете.

Еректилна дисфункция и стрес – свързани са

При мъжете, които постоянно са подложени на стрес се забелязва намаляване на способността от наслада от сексуалния акт. Това от своя страна създава бариера за еректилните функции и влошава качеството на живот. Създава се т.нар. психогенна импотенция, при която мъжът не е в състояние сам да промени отношението си към живота. Повечето лекари смятат, че всеки мъж с проблеми в сексуално отношение трябва да обвинява за това своите чувства като страх и безпокойство. А страхът и безпокойството може да са предизвикани от самите сексуални проблеми.

Някои от рисковите фактори за сексуални проблеми при мъжа

Стресът заема първо място

Всеки мъж, когато е под въздействие на стрес може да има временно еректилна дисфункция. За да се превърне това състояние в постоянно обаче, трябва да съществуват по-сериозни проблеми като например загуба на работа, по-голям семеен конфликт и др.

Възприемането на секса като рутина

Мъжете, които смятат секса за всекидневно задължение също попадат в рисковата група. Те приемат секса като нещо рутинно, а не като радост от живота.

Емоционално насаждани фактори от ранните години

От сексуални проблеми могат да страдат също възпитаните в силна религиозност мъже, а също и тези, които са били подложени на насилие като по-малки.

Някои мъже просто не проявяват голям интерес от секса

Съществуват и такива мъже, които просто не проявяват голям интерес към секса и това не е проблем за тях. Не се смята за заболяване, ако самият човек не страда душевно от липсата му.

За вас мъже – Камагра подобрява сексуалното ви самочувствие!

От всичко казано дотук можем да обобщим, че сексуалните проблеми при мъжете не са нещо непреодолимо. И все пак еректилната дисфункция създава известен дискомфорт и липса на самочувствие. Затова е много важно този проблем да се овладее навреме, за да се подобри качеството на сексуалната активност и на живота на мъжа като цяло. Сигурният помощник в това отношение е Камагра / Kamagra® – природен продукт, създаден специално за мъже. Камагра повишава сексуалната способност и либидото, подобрява физическата и психическата мощ.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.