дисфункция при мъже

Сексуална дисфункция при мъжете – откровено по темата

0
(0)

Сексуална дисфункция при мъжете е болезнена тема в нашето общество, около която не се шуми много. За да сме максимално полезни обаче ще нарушим неловкото мълчание и ще я разнищим в следващите редове.

Сексуалната дисфункция при мъжете не подбира възраст

Много мъже от различни възрасти се сблъскват със сексуални проблеми като еректилна дисфункция, преждевременна еякулация, намалено сексуално желание (либидо). Понякога проблемите отшумяват бързо, защото са породени от моментни физически или емоционални смущения. Други обаче се задълбочават и сериозно влошават качеството на живот на мъжа и неговата партньорка.

Мерки за превенция на сексуална дисфункция при мъжете

Смущенията от сексуален характер при мъжете са най-безобидни тогава, когато се избегне появата им. Казано по друг начин, и тук ключова роля има профилактиката.

Banner

Специалистите препоръчват няколко основни мерки за успешна превенция на мъжките сексуални проблеми:

  • консумиране на алкохол с мярка
  • избягване на тютюнопушенето
  • стремеж към елиминиране на всякакви психически и емоционални фактори като стрес, тревожност, депресивни мисли и състояния
  • поддържане на здрава и откровена връзка с партньорката
  • сериозно отношение към здравословното състояние и своевременна реакция към всеки появил се здравен проблем

Овадяването на сексуална дисфункция при мъжете е напълно възможно

Появата на сексуални проблеми невинаги може да бъде избегната. Важно е да се знае обаче, че в много голяма част от случаите слабата ерекция, преждевременната еякулация или смущенията в либидото са състояния, които успешно могат да се овладеят. Положителният изход от лечението зависи основно от отстраняване на причините, довели до поява на оплакванията. Най-лесно преодолими са сексуални проблеми, предизвикани от временни физически или психологически състояния. Тук трябва да отворим една скоба и да подчертаем, че болшинството от сексуалните нарушения са породени именно от такива фактори.

Дългосрочно природно решение срещу сексуална дисфункция при мъжете

Независимо дали сексуалните проблемите при мъжете са предизвикани от психогенни или съдови причини Камагра / Kamagra® е винаги насреща да помогне за преодоляването им. Това е изцяло природен продукт за мъже и жени, който е доказал ефективността си през годините. Силата му се крие в рационалното съчетание на четири от най-мощните природни съставки с отношение към сексуалната дисфункция при мъже и жени. Всяка капсула от продукта съдържа стандартизирани екстракти от Трибулус терестрис (Бабини зъби), L-аргинин, Мака и Женшен. Съставките са така комбинирани, че да помогнат в разрешаването на всеки сексуален проблем и да помогнат на мъжете и жените да разкрият целия си потенциал в леглото. Редовният и продължителен прием повишава либидото и влияе благоприятно върху качеството на ерекцията при мъжете. Усилва насладата и поддържа половата, физическата и психическа мощ.

Камагра е напълно безопасен продукт с отлична поносимост!

Приема се по 1 капсула до 3 пъти дневно, след хранене. Обикновено са необходими 4 седмици за получаване на пълен резултат. Продуктът не е предназначен за получаване на моментен ефект, а е предвиден за дългосрочно решение.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP).