високо кръвно еректилна дисфункция

Високо кръвно и еректилна дисфункция – в неразривна връзка

0
(0)

Статистиката сочи, че почти 70% от мъжете с високо кръвно налягане страдат от еректилна дисфункция. Знаейки това, господата трябва да положат усилия, за да поддържат артериалното налягане в норма. Ние ще им дадем някой препоръки.

Съвети за намаляване на високо кръвно и минимизиране на риска от еректилна дисфункция

Придържане към диета DASH (Dietary Approach to Stop Hypertension) за регулиране на високо кръвно и намаляване на опасността от еректилна дисфункция

Тази диета наподобява средиземноморската и доказано понижава кръвното налягане. Включва плодове, зеленчуци и пълнозърнести храни, риба, ядки и млечни продукти. Добре е да се избягват наситените мазнини и по-мазното месо.

Отпускаща музика и дълбоко дишане

Релаксиращата музика в съчетание с упражнения за дълбоко дишане имат благотворен ефект върху кръвното. Под тяхното влияние систоличните и диастоличните показатели при пациенти с леки отклонения в артериалното налягане се нормализират.

Banner

Витамин C и чесън – доказана комбинация срещу високо кръвно и еректилна дисфункция

Проучване установява, че комбинацията от витамин C и чесън регулира кръвното налягане и увеличава азотния оксид до три пъти. Това е предпоставка за по-лесно и трайно постигане на ерекция.

Натурален шоколад

Изследване доказва, че след консумацията на черен шоколад средното систолично кръвно налягане при здрави хора пада от 113.9 до 107.5. Учените са категорични, че това е в здравословните граници.

Кверцетин

Доказано е, че приемът на 700 мг кверцетин дневно понижава кръвното налягане. Този биофлавоноид със силни антиоксидантни свойства се среща в някои плодове и зеленчуци. Примери за такива са ягоди, череши, ябълки, боровинки, вишни, праскови, зеленолистни зеленчуци, лук, чесън, домати.

Сок от нар

Установено е, че хора с атеросклероза, които ежедневно приемат по 30 гр сок от нар, могат да намалят кръвното си налягане средно с до 20%.

Цитрулин

Няколко изследвания доказват благоприятното въздействие на тази неесенциална аминокиселина върху артериалното налягане.

L-аргинин – бори високо кръвно и еректилна дисфункция

Направено е клинично проучване сред мъже с висок холестерол, които приемат по 12 гр аргинин дневно. Резултатите показват значително понижаване на кръвното налягане и регулиране нивата на хомоцистеин, а оттам и по-малък риск от сърдечни заболявания. В допълнение L-аргинин стимулира образуването на азотен оксид, който разширява кръвоносните съдове на мъжкия полов орган.

L-аргинин е една от основните съставки в природния продукт Камагра / Kamagra®. Неговото мощно действие е допълнено от екстракти от Мака, Женшен и Трибулус терестрис (Бабини зъби). Всяко едно от активните вещества има отношение към сексуалните дисфункции при мъжете и жените.

Благодарение на уникалната си формула помага за повишаване на либидото, постигане и задържане на ерекцията и увеличаване на насладата от секса. Продуктът е подходящ за прием от мъже, които страдат от сексуални смущения както от съдов, така и от психогенен характер.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.