еректилна дисфункция при млади

Еректилна дисфункция при млади мъже – все по-често срещан проблем!

0
(0)

Все по-често срещаното сексуално нарушение „еректилна дисфункция при млади мъже” е причината за провеждане на специализирано кохортно проучване сред група млади мъже в Швейцария. В него взели участие близо 4000 мъже на възраст между 20 и 30 години, оплакващи се едновременно от еректилна дисфункция и преждевременна еякулация. Получените данни показват и кои са факторите, които най-силно допринасят за влошаване на сексуалните способности на мъжете в млада възраст.

Еректилна дисфункция при млади мъже – статистически данни

Проучването обхваща период от 15 месеца, през които са проведени две изследвания за наличие на еректилни проблеми – веднъж в началото и веднъж в края на посочения период. Установено е, че 29% от участниците имат еректилна дисфункция – не могат да постигнат силна и достатъчно продължителна ерекция. При 11% от младите мъже еректилните проблеми били придружени и от преждевременна еякулация. 15 месеца по-късно било проведено второ проследяване на същите групи млади мъже. Отчетени били следните резултати:

  • при много малко мъже с установени еректилни проблеми било настъпило подобрение
  • нови 10% от младите мъже били засегнати от еректилна дисфункция и още 14% – от преждевременна еякулация

Установените данни и влошаването на еректилните проблеми с времето са провокирали допълнително проучване за установяване на конкретните причини за тревожната тенденция.

Banner

Причини и рискови фактори за поява на еректилни проблеми при млади мъже

Като основна причина за установените еректилни проблеми при проследените млади мъже се посочва малкият сексуален опит. Според специалистите обаче, по-сериозно е влиянието на няколко странични фактора, които задълбочават еректилните проблеми, дори след натрупване на сексуален опит с годините. Главните предразполагащи фактори за еректилна дисфункция, широко разпространени сред младите мъже, са:

  • тютюнопушене
  • злоупотреба с алкохол
  • изпадане в депресивни състояния
  • лишаване на организма от важни за сексуалното здраве хранителни вещества

Какво е решението за преодоляване на еректилните проблеми при млади мъже?

Според специалистите избягването на рисковите фактори за поява на еректилни проблеми има ключова роля за подобряване на сексуалното здраве. За по-бързо и трайно преодоляване на сексуалните дисфункции при младите мъже може да се разчита и на малко допълнителна помощ от природата. Четири от най-мощните природни екстракти с отношение към сексуалните проблеми при мъжете са събрани в състава на натуралния продукт Камагра / Kamagra®. Това са екстракти от Женшен, Мака, Бабини зъби (Трибулус терестрис) и L-аргинин. Комбинацията от тези естествени активни съставки допринася за овладяване на еректилните проблеми и придружаващата ги преждевременна еякулация.

Благоприятният ефект в това отношение се дължи на стимулиращото действие върху кръвоснабдяването на гениталиите. В допълнение, спомага за премахване на тревожността и другите психогенни причини за поява на еректилни проблеми. В дългосрочен план, засилва физическата, психическата и половата издръжливост на мъжете. Ефектът е научно доказан и напълно постижим при мъже със сексуални проблеми във всяка възраст.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.