увеличаване на либидото

Увеличаване на либидото със спорт – ето как!

0
(0)

Включването на повече спорт в ежедневието е сред изпитаните начини за увеличаване на либидото при мъжете. Ето защо в настоящата статия ще акцентираме върху положителния ефект, който активният начин на живот оказва върху потентността. Ще разкрием кои са най-ефективните упражнения, които превръщат господата в зверове в леглото. Освен това като бонус ще дадем информация как да се повиши ефективността на тренировката.

Научно доказани ползи на спорта за увеличаване на либидото

Съществува научно доказана връзка между физическата активност и доброто представяне в леглото. Според учени 90-минутна тренировка във фитнеса води до повишено производство на тестостерон, увеличено кръвоснабдяване на половия орган, а оттам и до увеличаване на либидото. Освен това спортът стимулира организма да освобождава хормони на щастието – ендорфин и серотонин, като така се предотвратява вероятността от развитие на депресивни състояния, водещи до сексуални проблеми.

Най-добрите спортни дейности за увеличаване на либидото

Специалистите са категорични, че следните двигателни активности са отличен избор за увеличаване на либидото и поддържане на оптимално ниво на сексуалния живот при мъжете:

Banner
  • джогинг
  • енергично ходене
  • каране на колело
  • йога
  • фитнес тренировки

Важно е да се отбележи, че с карането на велосипед не бива да се прекалява. Редица изследвания сочат, че дългото стоене върху велосипедната седалка крие риск от еректилна дисфункция. Причината е, че седлото на велосипеда притиска и може да се увреди кръвоносните съдове в малкия таз.

Най-препоръчваните фитнес упражнения за увеличаване на либидото

Кардио тренировки

Кардио упражненията, наричани още аеробни, са тези, които повишават нуждата от кислород. Практикуването им носи редица ползи за мъжкия организъм, включително и увеличаване на либидото. Изпълнявани по 30 минути всеки ден, те стимулират кръвообращението в пениса, което е предпоставка за по-силна ерекция.

Силови упражнения

Тренировките с тежести също са сред доказаните начини за увеличаване на либидото. Те спомагат за стягане на мъжкото тяло. Перфектната фигура е средство за добиване на повече увереност, а оттам и за зашеметяващо представяне в леглото.

Двустранно гребане с дъмбел

Мъжете, които целят увеличаване на либидото, непременно трябва да включат това упражнение в своята фитнес рутина. Както показва наименованието му, то се изпълнява с дъмбел във всяка ръка. Допринася за оформяне на гръбните мускули. Освен че изглежда добре, силният гръб е от полза в овладяването на по-сложни секс пози.

Упражнения за долна част на тялото

Тренировката за долна част на тялото не бива да се пропуска от мъжете, които се стремят към увеличаване на либидото. Така не само ще имат добре оформени крака и стегнато седалище, но и по-добро кръвообращение в гениталиите, което е залог за мощна ерекция.

Изпитано природно средство за повишаване на ефекта от тренировката за увеличаване на либидото

Все повече сексолози у нас приканват мъжете да усилят ефективността на тренировката за увеличаване на либидото с помощта на Камагра / Kamagra®. Този природен продукт е ефективен избор за подобряване на представянето в спалнята. Тайната на безотказното му действие се крие в уникалния му състав. Разработен е на базата на 4 от най-мощните природни съставки, които повишават мъжката потентност. В състава влизат L-аргинин 250 mg, йохимбе 50 mg (10% екстракт), жен-шен 150 mg, трибулус терестрис 150 mg.

L-аргинин подпомага образуването на азотен оксид и синтезата на белтъчини. Азотният оксид, от своя страна, разширява кръвоносните съдове на мъжкия полов член, което води до кръвонапълване и ерекция. Оказва стимулиращо действие върху процеса на образуване на мъжките полови клетки (сперматогенеза). Увеличава броя на сперматозоидите и подобрява подвижността им. Повишава физическата издръжливост.

Йохимбе доказано спомага за увеличаване на либидото, честотата на сексуалните контакти и качеството на ерекцията

Възстановява невромедиаторите и действа на съдовите рецептори. Води до по-добра и продължителна ерекция.

Жен-шен засилва ефекта на азотния оксид. Повишава физическата издръжливост. Премахва умората и физическото изтощение. Като адаптоген снема тревожността и помага за преодоляване на преждевременната еякулация.

Трибулус терестрис (Бабини зъби) е нехормонален екстракт с андрогенно действие. Повишава нивото на мъжките полови хормони с 33%. Възстановява либидото, подобрява и удължава ерекцията. Увеличава броя и подвижността на сперматозоидите. Притежава известен анаболен ефект.

Дозира се по 1 капсула 2-3 пъти дневно след хранене. Придържането към схемата на прием не предполага странични ефекти и нежелани реакции. Има отлична поносимост и е икономически изгоден.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.