слаба ерекция
слаба ерекция
слаба ерекция
слаба ерекция

Слаба ерекция? Липса на ерекция? Преодолимо е!

Споделете ни в социалните мрежи...Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Print this page
Print

От слаба ерекция до пълна липса на такава – в този диапазон варират типично мъжките оплаквания според уролози, сексолози и други специалисти. Подобни сексуални проблеми са основната причина за загуба на самочувствие, поява на депресии и проблеми от семейно естество. Възрастта на засегнатите пък все по-отчетливо се измества, за съжаление с тенденция към засягане на повече млади мъже.

Слаба ерекция, липса на ерекция – какви са причините?

Отслабналата ерекция и загубата на възможност за получаване на пълноценна такава се разглеждат като част групата на т.нар. еректилни дисфункции. Качествената ерекция е следствие от сложни взаимодействия между психиката, нервната система, кръвоносните съдове и гладката мускулатура на пениса. Отделно, важно значение имат и мъжките полови хормони. Затова в основата на проблемите с ерекцията стоят редица възможни причини:

Психологически проблеми

Слабата ерекция или липсата на такава е пряко последствие от стреса, преумората, безпокойството или страха от сексуален провал. Всички тези фактори се отразяват на психическото състояние на мъжа и може да влошат сериозно неговите сексуални възможности. Те са причина за наблюдаваните еректилни дисфункции на почти половината от потърсилите помощ пациенти.

Неврологични проблеми или последствия от прием на медикаменти, опиати или алкохол

Нарушения в дейността на централната или периферна нервна система също са причина за загуба на ерекция или получаване само на слаба такава при много мъже. Увреждане на нервни окончания при операция на простатата, болестта на Алцхаймер или Паркинсон, травми в областта на главата или гръбначния стълб са типични примери за неврологични проблеми, предизвикващи еректилни дисфункции.

От друга страна, неврологични смущения, водещи до слаба ерекция може да се появят като последствие от приема на различни лекарствени средства или алкохол. Медикаменти срещу високо кръвно налягане, антидепресанти, стероиди, никотин, упойващи вещества и спиртни напитки – всички те може да доведат до рязка загуба на ерекция и влошаване на сексуалните функции.

Хормонални проблеми

Отслабване или загуба на ерекцията може да се появи и вследствие на ендокринни смущения. От съществено значение са нормалните нива на тестостерона.

Съдови увреждания

Всяко заболяване, което засяга нормалното циркулиране на кръвта в организма може да е причина за поява на слаба ерекция или други еректилни проблеми. Високото кръвно налягане, диабетът и високият холестерол увреждат кръвоносните съдове, включително тези на пениса и затрудняват получаването на качествена ерекция.

Преодолейте проблемите с приема на един природен продукт

Приемът на Камагра в продължение на поне един месец доказано носи дългосрочно решаване на проблема със слабата ерекция и други сексуални дисфункции при мъжете. Четирите активни съставки на Камагра взаимно допълват ефекта си за постигане на крайната цел:
– повишаване на физическата издръжливост
– повишаване на либидото
– преодоляване на съдови и психологически смущения
– повишаване секрецията на тестостерон
– подобряване на ерекцията и връщане на сексуалната увереност на мъжа

borola
Споделете ни в социалните мрежи...Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Print this page
Print

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *