слаба ерекция

Слаба ерекция? Липса на ерекция? Преодолимо е!

4
(2)

От слаба ерекция до пълна липса на такава – в този диапазон варират типично мъжките оплаквания според уролози, сексолози и други специалисти. Подобни сексуални проблеми са основната причина за загуба на самочувствие, поява на депресии и проблеми от семейно естество. Възрастта на засегнатите пък все по-отчетливо се измества, за съжаление с тенденция към засягане на повече млади мъже.

Слаба ерекция, липса на ерекция – какви са причините?

Отслабналата ерекция и загубата на възможност за получаване на пълноценна такава се разглеждат като част групата на т.нар. еректилни дисфункции. Качествената ерекция е следствие от сложни взаимодействия между психиката, нервната система, кръвоносните съдове и гладката мускулатура на пениса. Отделно, важно значение имат и мъжките полови хормони. Затова в основата на проблемите с ерекцията стоят редица възможни причини:

Психологически проблеми

Слабата ерекция или липсата на такава е пряко последствие от стреса, преумората, безпокойството или страха от сексуален провал. Всички тези фактори се отразяват на психическото състояние на мъжа и може да влошат сериозно неговите сексуални възможности. Те са причина за наблюдаваните еректилни дисфункции на почти половината от потърсилите помощ пациенти.

Banner

Неврологични проблеми или последствия от прием на медикаменти, опиати или алкохол

Нарушения в дейността на централната или периферна нервна система също са причина за загуба на ерекция или получаване само на слаба такава при много мъже. Увреждане на нервни окончания при операция на простатата, болестта на Алцхаймер или Паркинсон, травми в областта на главата или гръбначния стълб са типични примери за неврологични проблеми, предизвикващи еректилни дисфункции.

От друга страна, неврологични смущения, водещи до слаба ерекция може да се появят като последствие от приема на различни лекарствени средства или алкохол. Медикаменти срещу високо кръвно налягане, антидепресанти, стероиди, никотин, упойващи вещества и спиртни напитки – всички те може да доведат до рязка загуба на ерекция и влошаване на сексуалните функции.

Хормонални проблеми

Отслабване или загуба на ерекцията може да се появи и вследствие на ендокринни смущения. От съществено значение са нормалните нива на тестостерона.

Съдови увреждания

Всяко заболяване, което засяга нормалното циркулиране на кръвта в организма може да е причина за поява на слаба ерекция или други еректилни проблеми. Високото кръвно налягане, диабетът и високият холестерол увреждат кръвоносните съдове, включително тези на пениса и затрудняват получаването на качествена ерекция.

Преодолейте проблемите с приема на един природен продукт

Приемът на Камагра в продължение на поне един месец доказано носи дългосрочно решаване на проблема със слабата ерекция и други сексуални дисфункции при мъжете. Четирите активни съставки взаимно допълват ефекта си за постигане на крайната цел:
– повишаване на физическата издръжливост
– повишаване на либидото
– преодоляване на съдови и психологически смущения
– повишаване секрецията на тестостерон
– подобряване на ерекцията и връщане на сексуалната увереност на мъжа

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 4 / 5. Брой гласове: 2

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP).